Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt, mindketten a húszas éveink elején, még nem élünk együtt. Az elmúlt időszakban kicsit megváltoztak náluk otthon a dolgok, és nagyon bekorlátozzák, mindent vele csináltatnak meg, mint egy cseléd. Nem tudunk találkozni, mert őt nem engedik el otthonról.... és én ezt nem igazán tudom elfogadni, nem vagyunk már 12 évesek. Hozzánk nem akar költözni, én a munkám miatt egyenlőre nem akarok saját lakást bérelni mert sokat tartózkodom messze. Mit kéne tennem? 20F

2015. máj. 16. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
a parod keressen munkat es ketten berelhettek lakast konnyebben. persze ha otthon lopja a napot jo hogy csicskaztatjak
2015. máj. 16. 00:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem lopja a napot, egyetemista, dolgozik is mellette, amikor épp engedik neki hogy menjen...
2015. máj. 16. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
A parodnak kellene beszelni az otthoniakkal hogy szivesen megcsinalja a dolgokat de lassankent hogy 1nap jusson rad is ido mert te is fontos resze vagy az eletenek
2015. máj. 16. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Felnőtt, nincs olyan, hogy nem engedik el otthonról. Nem kell engedélyt kérnie senkitől. Talán rázárják az ajtót? Akkor megteheti a szükséges lépéseket a személyes szabadság korlátozása miatt.
2015. máj. 16. 01:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Sok érzelmi zsarolást kap otthon, nem mer velük szembeszállni. Nem zárják rá, de ha eljönne hozzám abból szájhúzogatás van, meg ne menj mert segíteni kell itthon, ilyesmi. De arra meg nógatják hogy menjen, szórakozzon, barátokkal....
2015. máj. 16. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Neki kell eldöntenie, hogy mit akar, és enged e a nyomásnak. Én annyival voltam más helyzetben, hogy a lány már dolgozott, tehát akár el is költözhetett volna, de a szülők ugyanezt tették, mintha egy 12 éves cseléd lett volna, nem egy felnőtt nő. A végén a kedves mama elérte, hogy én menjek a csaj azóta is egyedül szolgáltja a szülőket, pedig nem tegnap történt. Próbáld meg döntésre bírni, mert könnyen úgy járhatsz, hogy 2-3 évet szánsz erre, és a végén mégis Te leszel a bűnös az ő szemében is, hogy el akarod szakítani a kedves mamától/papától.
2015. máj. 16. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem a szájhúzogatás nem akadályozna meg. De neki kell tudni mi a fontos. Ha enged az érzelmi zsarolásnak, akkor még 40 évesen is ugyanez lesz.
2015. máj. 16. 11:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, ment a zöld kéz mindenkinek!
2015. máj. 17. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!