Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Én se adjak neki ajándékot? (többi lent)
A barátommal már évek óta együtt vagyunk, viszont sosem köszönt fel ajándékkal a szülinapomon, névnapomon amit leszögezem, nem is várok el. Én viszont mindig szoktam neki venni valamit hol kisebb, hol nagyobb értékben. Ezentúl is vegyek? Nem jön ez ki furán, hogy tőle még egy virágot sem kapok? Egyoldalúnak találom de ismét elmondom, nem zavar. Nem akarom felhozni előtte, mert akkor célzásnak értené.
25/L
Ne vegyél neki semmit.
Pontosan ugyanaz jár neki mint neked.
De te mondtad neki h ne vegyen?vagy alapbol nem vett magatol mar a kapcsolat eleje ota?mert akkor eleg bunko ne is haragudj...azert 1tabla csoki vagy virag beleferne:)
de en a helyedben nem vennek neki
"Nem akarom felhozni előtte, mert akkor célzásnak értené."
Hát pont azért hozd fel, hogy végre értse célzásnak a nyomorult! :)
De ha ez évek óta így megy, és eddig magától nem esett le neki, komolyan el kellene gondolkozni a folytatáson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!