Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsani123 kérdése:
Mit kellene tennem, ha szakitott velem?
Figyelt kérdés
eloszor is, az "engedd el" valaszokra, nem vagyok kivancsi. 17eves lany vagyok, a baratom 23.igazabol nem vagyunk egyutt reg ota.4honapja.2eve vagyunk olyan kapcsolatban, hogy barmit elmertem neki mondani, a legcikisebb gondom is.itt lakik a kornyeken, itt latott eloszor 2eve.megkeresett feszbukon, ott ismerkedtunk ossze.talalkozgattunk.szamithattunk egymasra mindig is.de en masba voltam szerelmes, en bejottem neki mar akkor:) en eleinte vissza utasitottam ot, mert mast szerettem, vagy mert nem alltam keszen egy kapcsolatra, mert feltem, es bizosra akartam menni.4honapja jott el az, hogy mertem vele egy kapcsolatot kezdeni, amit komolyan gondoltunk mind a ketten.nagyon jo kapcsolatunk volt, mi tenyleg nem csak szerelmesek, de legjobb baratok is voltunk.imadtam vele a romantikat, a hulyeskedest a komoly besuelgeteseket is, vagy amikor egyutt csinaltuk a butasagokat.ugy erzem o az igazi.az utobbi idoben sok volt a vita, szakitott velem.nekem annyi a hibam, hogy neha tudtam hisztizni,bevallom..de o sem szent.az utobbi idoben nagyon csunya dolgokat letudott muvelni velem.penteken szakitottunk.meg az nap talalkoztunk.fogta a kezem, atolelt.azt mondta szeret.masnap is talalkoztunk,akkor mar nem akarta annyira fogni a kezem, viszont a tali vegen szexeltunk, amit en kezdemenyeztem, en voltam aki nagyon akarta.ma beszeltunk feszen par szot, mondatot..nem sokat.kerdeztem talalkozunk e, azt mondta ma nem szeretne, ne haragudjak..de holnap talalkozunk.en rengetegszer elmondom neki mennyire szeretem ot, es hogy ha tudtam volna higy ihy erez(mennyire ki van a vitak miatt) akkir maskeppen alltam volna hozza.igazabol az a baj mindkettonknek meg van a sajat baja is, de annak ellenere hogy o rengetegszer megbantott, es csunya dolgokat csinalt, en akarok ot, probalom vissza szerezni.de ugy erzem naprol napra biztosabb abban hogy ennyi volt.ma mar azt mondta nem tudja mit erez irantam.eppen ezert probalok hajtani most, mert mintha egyre biztosabb lenne abban hogy nem akar engem.es felek, ha azt csinalnam hogy nem keresem most, o nem keresne , es azon kapnam magam hogy mar massal van.nem tudom mit kene tennem...mindenkeppen ot akarom, nem mast.2015. máj. 10. 22:12
2/2 A kérdező kommentje:
harapja le a kislabujjadat,bozsi neni.
2015. máj. 10. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!