Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valóban "BDSM" beállítottsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban "BDSM" beállítottságra utalhat?

Figyelt kérdés

Mindig is makacs,határozott személyiség voltam,aki nehezen talál/t magának párt. Valahogy mindig elmartam magam mellől mindenkit,szinte addig-addig ment köztünk a harcias vita, mig vége nem szakadt a dolognak, sajnos ez mindig rövid idő alatt be is következet így nem volt még komolyabb párkapcsolatom.

Olyan férfira vágytam aki megtöri bennem a folytonos vitákat veszekedéseket.Olyan határozot,domináns,biztonságérzetet adó típusra vágytam maga az életben.

Közben a szexuális életben is egyre jobban érzem azt,hogy nem elég a sima romantikus szeretkezés,kicsivel ugyan,de többre vágyom.

Persze bizonyos határokon belül,de egyre többet fantáziálok vágyakozom, vadabb,kissé kiszolgáltatott helyzetben lévő szexről.Jellenleg nem élek párkapcsolatban sajnos az előző kapcsolatom is a fentiek miatt szakadt meg.

Úgy gondolom,ha egy férfinak elkell magyarázni,rákell vezetni arra mire vágyik a partnere az eleve nem müködő kapcsolathoz,vezet:/

Tudom,hogy nagyrészt velem van a probléma,de nem tudom,hogy kezeljem? 25éves vagyok változtatnom kell,de egyszerűen elüldözök mindenkit magam mellől akin nem érzem (csúnya szóval)hogy dominánsabb mint én :$ :(

2015. máj. 22. 16:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Márpedig el kell magyarázni. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
2015. máj. 22. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyan voltam, aki ha sok időt töltött a párjával nem tudom mi ütött belém.. Minden probléma volt, kötekedtem, gyakran lett belőle veszekedés. Egészen addig, amíg vége nem lett. Nem tudtam elfogadni senkit. Nem tudom mi változott de egy-két olyan ismerkedés amiből sajnos nem történt semmi, viszont komoly érzelmeim lettek és ezután összejöttem a férjemmel, valahogy vele ez a viselkedés nem jött elő. Mikor már együtt voltunk fél éve valóságos csoda volt, hogy őt el tudom viselni magam mellett. Ez azóta is így maradt egyébként. És a vicc az egészben, hogy én is határozott, domináns férfit gondoltam jónak magamnak és egyik tulajdonság sem jellemző a férjemre. Viszont egy nagyon kedves, segítőkész, figyelmes ember akit egyébként is sajnáltam volna elmarni magam mellől. :) Elmondja a véleményét és amilyen makacs vagyok néha összekapunk de általában rámhagyja egyébként. A határozottságomat pedig kihívás volt megtanulnia kezelni, egy első pár hónapunk összeköltözve furcsa is volt mert akkor többet vitáztunk, de egyébként tényleg minden rendben lett.

Ja az első kapcsolatom amikor tényleg minden happy volt még 2 hónap járás után is pedig ez tényleg durva, hogy ilyen szinten nem tudtam senkit elviselni magam mellett és fordítva. Azt hiszem az a pár csalódás amiről beszéltem kellett, hogy változzak és tudjam, hogy amit akarok az az, hogy szeressenek és viszont.

2015. máj. 22. 17:18
 3/16 A kérdező kommentje:

Sajnos az előző kapcsolatom ez miatt lett vége,probáltam elmondani neki mert nem éreztem elég dominánsnak elég óckodva fogadta, el is hagyott, majd 1hónap múlva újra szerette volna kezdeni a kapcsolatunkat persze én is,így belementem a "játékába" mivel valamilyen szinten fontos volt nekem.

Nos,hiába "keménykedett", éreztem, hogy nem zsigerből jön neki, hogy nem elég erős személyiség. Igazából ha rá gondolok nem tudom eldönteni "sírjak vagy nevessek" :)

2015. máj. 22. 17:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy gondolom,ha egy férfinak elkell magyarázni,rákell vezetni arra mire vágyik a partnere az eleve nem müködő kapcsolathoz,vezet:/"

Gondolatolvasó pasival még nem találkoztam. Nem a kapcsolat közepén, már az elején érdemes erről őszintén beszélni az ágyban, és ha nem olyan, nem feccölni bele energiát és időt. Megtalálod a párod, csak keresd őszintén és nyíltan!

2015. máj. 22. 17:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló örülök,hogy neked megoldótak a problémáid remélem nálam is rendeződik valamilyen formában :).
2015. máj. 22. 17:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, arra utal. De ne aggódj, aki érti a dolgát, az szavak nélkül is felfedezi ezt benned, ha nem is azonnal. Az én nőm öt férfit hagyott ott, mert női mivolta ellenére erélyesebb volt náluk, pedig nagyon nőies alkat, csak szereti, ha megmutatják, hogy hol a helye.
2015. máj. 23. 02:09
 7/16 A kérdező kommentje:

"De ne aggódj, aki érti a dolgát, az szavak nélkül is felfedezi ezt benned"

Ennyi :)

2015. máj. 23. 19:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Válasszunk szét két dolgot.

Azt akarod, hogy a falhoz szorítsanak, az ágyra lökjenek és keményen megkeféljenek? Ok, semmi extra, csomó nő ezt akarja.

Másrészt egy hisztis pics a vagy, aki kiidegel minden épkézláb férfit. Így egyedül maradsz, mert mindig túlfeszíted a húrt.

Szeretőnek nagyon jó lennél, felhúzod a pasik agyát aztán levezethetnék rajtad a felgyülemlett feszültséget.

Otthonra viszont nem kéne!

2015. máj. 24. 01:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Az életben is elnyomás kell?
2015. máj. 24. 05:22
 10/16 A kérdező kommentje:

Nos akkor tegyünk helyre pár dolgot, mivel nem hagy nyugodni a tény,hogy segítőkész válaszadók gyanánt,próbáljátok felmérni, finoman fogalmazva, milyen is lehet valójában a személyiségem.

Ez kissé sértő rám nézve, így megpróbálom röviden, tömören felvázolni a lényeget .:P

Tehát kezdjük ott,hogy milyen is számomra egy ideális kapcsolat.

No, az,hogy egy erős személyiségű,határozott férfi az ideálom az szerintem nem add okot arra,hogy beskatulyázzanak egy gyenge,alárendelt, személyiségnek,aki megfosztja magát az

emberi méltóságától.

Ha esetemben mindketten erős akarattal rendelkezünk akkor persze,jön a megalkuvás esetleg a behódolás ami már komoly önfeladást jelent és itt a probléma.

Egy határozott,erős személyiséggel megáldott embernek nem kell ahhoz az erejét fitogtatni,csúnyán beszél,sértegetni,ahhoz hogy átengedjem neki az irányítást a kapcsolatunk terén valamint szexualitás téren egyaránt.

Szerintem és ez már működött az esetemben, lehet úgy is egy ember erős személyiség ha a fentiektől eltekint és ösztönösen cselekszik, figyeli a társa reakcióit egy-egy negatív vagy pozitív kimenetelű történésnél,így tudja azt,hogy reagál a másik és annak függvényében cselekszik ezáltal irányit.

Így biztosan nem röhögöm körbe ha ő akar lenni "az Úr a háznál"

Mivel ez ösztönből, ha sokaknak ennyire teszik ez a szó "zsigerből" jön na az egy igazi domináns beállítottságú férfi, aki mellet eszem ágába nincs "hiszti pics*nak" lenni, aki 2szóból felrántja a "párját" már csak azért is direkt hergelem, hogy tudjam mit vált ki belőle, hogy reagál, mit cselekszik,tudjátok egy-egy ilyen "játékom" után fix, hogy a pasi "elmenekül" vagy próbál primitív módon cselekedni, ami egyértelműen mutatja,hogy gyenge,és jelentéktelen nem eléggé szenvedélyes nem ismer igazán,ergo nem tud megálljt parancsolni és irányítani.

2015. máj. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!