Több magzatvíz valóban valami bajra utalhat?
szia,első válaszoló és végül neked nem volt magzatvízvétel?
szerintem nekem is csak az iker terhesség és az életkorom miatt javasolják. Köszi a választ
Szia!
Pont ma olvastam a több és a kevesebb magzatvízről. A több arra utalhat, hogy nem nyel eleget, a kevesebb pedig arra, hogy nem ürít eleget a baba.
De talán kérdezd meg a dokidat, hogy egy 4 d uh kiderítheti-e ha probléma van. Csak jobb mint egy magzatvízvétel...
Azt meg talán inkább a korod miatt javasolták, mert 35 felett szokták.
Az egyesre járok én is. Ki a dokid?
Szia. Én ugyan nem vagyok ikres kismama, de nekem is minden vizsgálaton az átlagos felett volt kicsivel a magzatvíz. Mi is nagyon megijedtünk, a dokim a magzatvízvétel előtt javasolt egy quartett tesztet (neked is a terhességi korod miatt ezt meg lehet pont most csináltatni). Ez egy vérvételből áll, és ennek az eredményétől függően javasolt avagy nem a magzatvíz mintavétel. Itt utána tudsz nézni, mikre szűr a vizsgálat és milyen hatékonysággal: www.downszures.hu
Ne aggódj, az esetek nagy többségében nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!