Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint kövér vagyok és le kellene fogyjak. Nagyon bánt, adjak neki igazat?

Figyelt kérdés

Már korábban is voltak problémáink és meg akart változtatni, itt vannak a korábbi kérdéseim ha valakit érdekel - illetve oda is lehet ám válaszolni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..

Szóval télen ismerkedtünk meg, azóta egy grammot se híztam. 156 cm vagyok és 154 kg (viszont vastag csontozatú, így nem az, hogy kövér vagyok, sőt nagyon jó alakom van, csak a csontjaim vastagabbak és nehezebbek :D).

Mindig azt emeli ki, hogy imádja a formás fenekemet és a nagy melleimet. Viszont - ahogy az egyik fenti kérdésből is látható, szerinte unalmasan öltözködöm és kellett neki vegyek egy csomó olyan ruhát, amit nem veszek fel. Egyrészt csipkés, kifinomult, elegáns a stílusom, másrészt meg amit ő választott ki, az nem előnyös.

Oké tudom, hogy van rajtam egy kis felesleg - max három-négy kg, de egy korábbi balesetem miatt kb. semmit nem sportolhatok, tehát sport mellett csupán diétával ennyi jött fel, amióta abbahagytam a versenysportolást - ami ahhoz képest jó arány, hogy nem mozgok.

Ez a három kg adja a nagy mellemet és a popsimat.

Na már most, azok a ruhák, amiket ő választott ki, fullra előnytelenek nekem. Ő ezt nem így látja, előnyös, de én fogyjak bele+++

Ő nem látja be, hogy egyrészt sport nélkül nem fogok fogyni (max ha koplalok, de az meg visszajönne - jojóeffekt), másrészt ha fogynék, akkor eltűnne bennem az, amiért igazán odavan - cici és fenék - mert ugye koplalásnál ez megy le leghamarabb, ráadásul löttyedt is lenne.

Szerintetek is kövér vagyok? Fogyjak le? - Amúgy a súlyom világéletemben is ennyi volt, még amikor tornáztam akkor is, csak az izmok ugye leépültek, helyette meg lett az a 3-4 kg zsír.

2015. máj. 22. 05:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg /olvasva a többi kérdést / a kérdező fejében komoly gondok vannak... Jogi egyetem, kifinomult, stb... Aha... Egy jogi egyetemre járó nőből valahogy több értelmet várna az ember, bár szerintem neked közöd nincs hozzá :D Ja, meg intelligens mi? Hát nem tudom.. :D
2015. máj. 22. 10:42
 22/27 anonim ***** válasza:

a 154 kg-n lesokkoltam :D

de kép alapján ne fogyj, inkább válts pasit! (hetero) női szemmel nézve csinos, dögös tested van, nem kell lefogynod! esetleg egy kicsit a combodon izmosíthatnál, de így is jó vagy! nehogy koplalj!

2015. máj. 22. 17:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Gondolom 54 kg vagy nem 154 és rajtam is kb 4-5 kg felesleg van, pedig heti 4 x sportolok. Nem tudom milyen baleset ami miatt semmit nem mozoghatsz, de az eddigi összes kérdésedből, leírásodból az tűnk ki, hogy a barátod nem szeret és nem hozzád való. Ha szeretne elfogadna olyannak, amilyen vagy és nem akarna megváltoztatni. Nyilván ő semtökéletes, 10/10-es. Egyszerűbb lenne a mást keresned.
2015. máj. 22. 23:54
 24/27 PearlDiver ***** válasza:

Kérdező, gyönyörű tested van, egy fikarcnyit se fogyj ha így jól érzed magad (kizárva mindenki más véleményét).

A barátod pedig a leírtak alapján egy retardált hisztizsák, aki teljesen meg fog nyomorítani érzelmileg, ha nem hagyod ott nagyon gyorsan... Hidd el, egy szerető, téged tisztelő srác mellett sokkal jobban kibontakozhatnál és boldogabb lennél.

25F

2015. máj. 23. 17:50
 25/27 anonim ***** válasza:
hol van itt nagy mell?
2015. máj. 23. 20:58
 26/27 anonim válasza:

Hát ne haragudj meg, de megharagszol az se baj. Ha valóban 156 cm vagy és 154 kg, akkor te minden vagy, csak nem jó alakú, hanem rohadt kövér. Nekem van egy unokahugom aki 168 cm mint én, és 130 kg, és a hatalmas fotelbe nem tud már beleülni nálunk, mert nem fér bele, egy iszonyatosan nagy zsírdisznó, a térdeinél lóg a hasa meg minden, hányinger. Nőőő! A saját érdekedben legyen eszed és kezdj el életmódot váltani de nagyon sürgősen, mert pár év alulról fogod szagulni az ibolyát, miután a gerincedtől kezdve mindened tönkre fog menni, mint az unokahugomnak. 37 éves, le van százalékolva, dolgozni nem tud mert lassan megmozdulni se tud, de napi szinten süti a több kiló kenyeret és zabálnak otthon. Alig tudott kijönni és kinyitni a kaput nekem, mert csak döcög már. Munkája nincs, mindig büdös volt neki a munka, és otthon mereszgeti a seggét. Sztem már a puncijához se fér hozzá az ura, ha egyáltalán van még hozzá gusztusa. Rinyál hogy mindene fáj, hogy szét vannak menve a térdei, járja az orvosokat, meg kéne operálni de megmondta neki a doki, amíg nem fogy legalább 30 kilót, nem operálhatja meg.

Most meg megy a rinyálás, hogy de ő ilyen térddel nem tud biciklizni meg semmit sem csinálni. Így járt, és persz mindenkinek sajnálni kéne.

Neked is nem mindenféle erős csontozatra kell fogni a súlyoda, mert te is tudod hogy csak magadat áltatod és magadnak is hazudsz, mert ez egy marhaság úgy ahogy van, kövér vagy, zabálsz és azért vagy kövér, ez az igazság. Ilyen testre meg akármit felvehetsz, mindegyikben úgy fogsz kinézni mint egy fellobogózott anyahajó, mindenből buggyan ki a hájad, szétfolysz gyakorlatilag. Nagyon remélem hogy a bejegyzésed óta felérted ésszel hogy változtass az életeden, és sportolsz azóta és fogytál vagy 50 kg-t. 156 cm-el még 80 kilósan is túlsúlyos lennél, csak jelzem...

2019. márc. 28. 13:16
 27/27 anonim válasza:
Utolsó: a csaj 54 kg, később javított!
2021. jún. 9. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!