Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint kövér vagyok és le kellene fogyjak. Nagyon bánt, adjak neki igazat?

Figyelt kérdés

Már korábban is voltak problémáink és meg akart változtatni, itt vannak a korábbi kérdéseim ha valakit érdekel - illetve oda is lehet ám válaszolni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..

Szóval télen ismerkedtünk meg, azóta egy grammot se híztam. 156 cm vagyok és 154 kg (viszont vastag csontozatú, így nem az, hogy kövér vagyok, sőt nagyon jó alakom van, csak a csontjaim vastagabbak és nehezebbek :D).

Mindig azt emeli ki, hogy imádja a formás fenekemet és a nagy melleimet. Viszont - ahogy az egyik fenti kérdésből is látható, szerinte unalmasan öltözködöm és kellett neki vegyek egy csomó olyan ruhát, amit nem veszek fel. Egyrészt csipkés, kifinomult, elegáns a stílusom, másrészt meg amit ő választott ki, az nem előnyös.

Oké tudom, hogy van rajtam egy kis felesleg - max három-négy kg, de egy korábbi balesetem miatt kb. semmit nem sportolhatok, tehát sport mellett csupán diétával ennyi jött fel, amióta abbahagytam a versenysportolást - ami ahhoz képest jó arány, hogy nem mozgok.

Ez a három kg adja a nagy mellemet és a popsimat.

Na már most, azok a ruhák, amiket ő választott ki, fullra előnytelenek nekem. Ő ezt nem így látja, előnyös, de én fogyjak bele+++

Ő nem látja be, hogy egyrészt sport nélkül nem fogok fogyni (max ha koplalok, de az meg visszajönne - jojóeffekt), másrészt ha fogynék, akkor eltűnne bennem az, amiért igazán odavan - cici és fenék - mert ugye koplalásnál ez megy le leghamarabb, ráadásul löttyedt is lenne.

Szerintetek is kövér vagyok? Fogyjak le? - Amúgy a súlyom világéletemben is ennyi volt, még amikor tornáztam akkor is, csak az izmok ugye leépültek, helyette meg lett az a 3-4 kg zsír.

2015. máj. 22. 05:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

"156 cm vagyok és 154 kg" - Ezt ugye csak elírtad, ugye?

Én pár centivel alacsonyabb vagyok nálad. Az 54 kilóval én is husi lennék. De kövérnek még nem mondanám. De amúgy a 48-50 kiló lenne neked ideális. Én diétával fogytam szépen 6 kilót, és szerintem kifejezetten jó alakom lett.

Ha meg már ennyi kérdés felmerült benned, és nem érzed jól magad vele ilyen régóta, dobd ki a srácot. Nekem is volt olyan, aki folyton azt akarta h vágassam le a hajam és fessem szőkére... frászt! Keressen magának olyan csajt, aki tényleg olyan, mint amilyet ő akar. Mindenkinek jobb így!

2015. máj. 22. 08:12
 12/27 A kérdező kommentje:
Én vagyok a képen, és minden megadott adat helyes. Mit nem lehet ezen érteni?
2015. máj. 22. 08:13
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
A KÉPEN LÁTHATÓ HÖLGY NEM 154 KG. De látom magad azt állítod, hogy annyi vagy.
2015. máj. 22. 08:16
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
Áh, 11-es vagyok, és közben látom, mire írtam, tettél fel képet. Ez így teljesen korrekt. Ha neki nem tetszik, akkor lapátra vele.
2015. máj. 22. 08:16
 15/27 A kérdező kommentje:
54 kg vagyok :D elírás, de szerintem érthető volt
2015. máj. 22. 08:17
 16/27 anonim ***** válasza:
93%
54 kiló vagy, hova a jó életbe akarsz már fogyni, így ki majdnem kilátszanak a csontjaid! Ha a barátod szerint egy kövér, hagyd ott, mert nem normális. De te sem vagy az.
2015. máj. 22. 08:58
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez egy halott kapcsolat...
2015. máj. 22. 09:06
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
A többi kérdést is megnéztem és komolyan nem értem, miért vagy még ezzel a paraszttal. Miért nem szakítasz vele és keresel olyat, aki értékelne? Ha meg vele maradsz, akkor ne sírj, mert magadnak csinálod a rosszat.
2015. máj. 22. 09:10
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Pont jó Vagy így.....a súlyoddal, az alkatoddal nincs semmi baj. Fiatal Vagy még, fogsz még változni, nem is keveset.

Ha feszes szeretnél maradni akkor nem árt rendszeresen sportolni, de ilyen testalkatra teljesen felesleges diétázni....egy jó edzéstervvel javíthatsz a kényes területeken.

37F

2015. máj. 22. 09:26
 20/27 anonim ***** válasza:
61%
A csontokra ne fogd a dolgot, amit te állítasz ezzel kapcsolatban, olyan nincs, csak egy elterjedt, gyakori kifogás.
2015. máj. 22. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!