Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudja, hogy kövér vagyok! Hogy higgyem el, hogy nem zavarja?
Röviden.. Több, mint két éve ismerkedtem meg a fiúval egy külföldi chat oldalon, ő is külföldi. Már két éve beszélünk naponta több, mint 5 órát, küldtünk egymásnak ajándékot szülinapra, karácsonyra, rendszeresen beszéltem az édesanyjával is kamerán, mikrofonon keresztül..
Csináltunk kamerán keresztül szexuális dolgokat is, de mindig ügyeltem arra, hogy vagy annyira közel legyen a kamera, hogy ne látszódjanak az kényes pontok, vagy olyan szögben, olyan pózban voltam.
Tényleg kövér vagyok, átlagos magassággal vagyok kb. 110 kg. Kifejezetten szép arcom van, de sajnos nagyon nagy hasam (kicsit lóg is), túl nagy melleim, s persze mindenem nagy, van háj a karomon, a vádlim olyan vastag, hogy normális csizmába bele se fér.
A probléma ott van, hogy ez a fiú kifogástalan külsőleg-belsőleg. 190 centi magas, 77 kg, szálkásan izmos, kifejezetten jóképű, kékszemű szőke herceg. Emellé intelligens, művelt, illik a humorunk is, s szeret engem. Elég elviselhetetlen személyiségem van, s érdekes humorom, de ő ezt nem csak eltűri, hanem szereti bennem. Tehát tökéletes partner lenne számomra, a probléma a súlyommal van.
Tudom, hogy le kéne fogyózni, én tipikusan az a fajta vagyok, aki mindig fogyózik, de vagy feladja, vagy egy idő után annyiszor megszegte már, hogy hagyja a fenébe. Hiába indulnak szépen a fogyási kísérleteim, valahogy sose működik, sose sikerült még életmódot váltanom.
Többször hülyítettem szerencsétlent, hogy találkozzunk, de ugye nem mertem, mert nem a valódi testemről él a kép a fejében. Most valahogy sikerült kinyögnöm, hogy van rajtam jó sok fölös plusz kilo - azt mondta, nem zavarja. Nem tudtam még sajnos elárulni, mennyire is vagyok túlsúlyos, annyit tud, hogy nála több. Egyszer látott már a konyhában sertepertélni, de kértem, tippeljen, hány kilo lehetek, s hatvankörüli számot mondott. Tehát hiába látott már olyan helyzetben is, ami nem volt előnyös annyira (de feketét viseltem, rétegesen, s próbáltam nem annyira szem előtt lenni), mégsem hiszem, hogy tisztában lenne vele.
Szeretem ezt a fiút, de iszonyatosan gátlásos vagyok. Volt már, hogy megdicsérték a külsőm, de ha meztelenül kellene állnom előtte, elsírnám magam. Nagyon csúnya vagyok, vagyis nagyon kövér, s nem hiszem, hogy neki ez tetszhetne. Abban egyeztünk meg, hogyha megmutatom neki magam kövér valómban, s nem szalad ki a világból, találkozhatunk (hozzá közel megyek nyaralni februárban). De nem merem magam megmutatni, mert sokkolni fogja. S amilyen jószívű, s amennyire találkozi szerete, lehet azt mondaná, nem baj, ami megalázó.
Tovább nehezíti a dolgot, hogy mindketten szüzek vagyunk, s nyilván szeretne velem szexelni két év agyhúzás után. Nem vagyok ellene (sose értékeltem nagyra a szüzességet, de szerelemből akartam először szeretkezni, s ő nagy szerelem), de félek, nem tudna kívánni. S nem szeretném, hogy ő azért várt az elsővel ennyit, mert egy számára fontos lánnyal szerette volna elveszíteni, s akkor egy kövér macával kelljen.
Tudom, hogy szeret. Sajnálom érte, de tényleg szeret engem, s sajnos nincs esélyem februárig fölös 60 kg-tól megszabadulni. Viszont ha arra gondolok, hogy végigsimítaná a nagy hasam, vagy az oldalamon a hurkákat, vagy érezné a vállamon a striákat.. Kiborulok. Kicsinyes dolog, de ha ő kevésbé nézne ki jól, könnyebb lenne.
Hogy mutassam meg magam? Hogy legyen hozzá erőm? Hogy győzzem le magamban azt az érzést, hogy csak azért folytatná a kapcsolatunkat, mert jó ember, s nem akar megbántani?
Ő 22 éves, én 20.
Nem szeretném többször átvágni, de ha most tényleg el tudom magam határozni, életmódot változtatok és sikerül lefogynom, akkor is, több mint egy évbe lesz, mire a felétől meg tudok legalább szabadulni (ha tényleg szeretném is megtartani a súlyomat, nem visszaszedni azután a dupláját).
Pluszban megmutatni magam ennyire kövéren neki.. Én is undorodom magamtól, nem várhatom, hogy ő ráadásul szexelni akarjon. Ocsmányul kövér vagyok, max. fétis szinten lehetek kívánatos, de neki az átlagos alkatú lányok tetszenek.
Nem önostorozásként emeltem ki, hogy mennyire előnytelen a kinézetem, hanem azért, hogy értsétek: tényleg nagyon elhízott vagyok, s nem oszlik el rajtam szépen a súly.
Köszönöm, ha elolvastátok, s válaszoltok!
"Röviden.."
Még szerencse, hogy röviden összefoglaltad. Elképzelni nem tudom mi lett volna, ha belemész a részletekbe...
Ha látta az arcod,akkor tudja,csak udvariasságból mondta,hogy 60.
Szerintem ne félj tőle.
Szia!
Én pont ugyanolyan bálna vagyok mint te, tán picit nagyobb is. Te is tisztában vagy azzal, hogy te valszeg soha nem fogsz srácot külsőddel meghódítani csak is belsővel. Ezt sajnos vagy nem sajnos csak interneten keresztül érheted el. Tapasztalatból mondom, hogy ha a természeteddel / személyeddel meggyőzted akkor már a "tiéd". Az internetes ismerkedésnek az az előnye hogy nem a külsődbe szeret bele az ember, hanem a belsődbe. Velem is volt már ilyen, én nem halogattam sokáig kimondtam amikor úgy éreztem ott az ideje hogy elmondjam. Nem volt még olyan aki elküldött volna ilyenkor, vagy visszautasított volna de ha lett is volna erre példa akkor az nem méltó hozzád. Ha azt mondja hogy nem zavarja akkor az úgy van. Ha rendesen találkoznátok talán segítene motiválni a fogyásban is, sőt lehet hogy még segítene is hisz lehet olyan tevékenységeket együtt csinálni ami szórakoztató és fogyasztó is egyben. De mind1 nem fogyási tippeket akarok adni főleg hogy én is nagy darab vagyok be is fogom, hanem ha azt mondja nem zavarja akkor így van és ne parázz ezen! Találkozáskor dől el úgyis minden, de amúgy ne félj!
1. Ez nem kapcsolat.
2. Az rólad árul el sokat, ha két év nem volt elég ahhoz, hogy lefogyj, és még te magad is bevallod, hogy azért, mert egész egyszerűen nincs elég akaraterőd hozzá. Bocs, de nem tudom sajnálni az ilyet, de még megérteni sem.
3. "190 centi magas, 77 kg, szálkásan izmos, kifejezetten jóképű, kékszemű szőke herceg. Emellé intelligens, művelt,"
Ha tényleg ilyen csodálatos, akkor miért egy másik országból akarna magának nőt, miért a chaten nőzne, és miért lenne 22 évesen szűz? Valami gebasz van ám ott is.
4. Ez minden, csak nem szerelem. Ti gondolom folyton a gép előtt ültök, és már a saját virtuális, kreált, facsarodott világotokban éltek, ahol persze elhiszitek, hogy szerelmesek vagytok egymásba, tényleg párkapcsolatban éltek. Hát a valóság teljesen más! Össze kellene szedni magad, aztán küzdeni, hogy először saját magadnak megfelelj, aztán elkezdeni IGAZIBÓL élni. Ennyi.
Hát végig néztem a szövegen,és inkább nem olvastam el...
Hát ugye milyen jó egy kapcsolatot hazugságokra építeni?Aztán van a nagy aggódás,hogy lebuksz,és akkor mi lesz...
Ennek az egésznek semmi értelme. Szakítsd meg a sráccal a kapcsolatot aztán járjatok külön utakon. Ha komolyan ismerkedni akarsz egy fiúval, akkor maximum 1-2 internetes csevegés után találkozz vele személyesen és ne titkolj el magadról semmit!
Nincs jövőtök!
1-es válaszoló voltam.
foley - Mondom, hogy kifejezetten szép arcom van. Meglepő, de az nem elhízott, kis tokám van a súlyomhoz képest, s általában úgy tartottam a laptopot, hogy az ne látsszon, vagy pedig a hajammal takartam - hosszú, így az arcomon is sokat vékonyít. Nem teszek fel ide képet, de nem mondanád meg arcról, hogy kövér vagyok, nővéremnek is ugyanilyen az arca, de ő 55 kg.
Pixi, neked köszönöm:) Sokat segítettél
Freak:
1: nem kértem, hogy sajnálj, igen, elég akartgyenge ember vagyok, mint a legtöbb kövér ember. Nem hibáztatok senki mást azért, mert kövér vagyok, vagy mert nem tudok/nem akarok lefogyni. Mert nyilván az elhatározás és akar kérdése az egész, mert tudtommal nincs betegségem, egy kis öröklődő hajlamon kívül.
2- ő nem a neten ismerkedik, ahogy eleve én sem - icq-n ismerkedtünk meg (van chat része is, ahol nem kell regisztrálni), s egyikünk se akart onnan semmit beszélgetésen kívül, csak így alakult
3- van vele gebasz, persze:D Egyrészt, elhagyta az apja kiskorában, az anyja nevelte, eléggé jófiú típus, nem központi ember, nem nagyhangú. Szexuálisan pedig azért is közeledett volna nehezen lányokhoz, mert ugyan volt rengeteg lehetősége (most is rengetegen ostromolják egy fórumon, ahova írogat, mert van fent róla kép), de görbe a pénisze, ami miatt kicsúfolták kiskorában, s nem mert soha levetkőzni nő előtt (volt, hogy ott állt egy szál alsóban, de inába szállt a bátorsága)
4 - de, kapcsolat. Maximum nem párkapcsolat, de kapcsolatnak kapcsolat, ahogy van kapcsolatom a szomszéd nénivel is:)
5 - tudom, hogy le kell fogynom, de ez egy külön kategória, másik kérdés. Ez most nem erről szól, mert 3 hét alatt nem lesz csodás alakom.
Kedves első válaszoló:DDDD Sajnálom, de ki kellett, hogy írjam, először tényleg röviden szerettem volna csak összefoglalni, de aztán ömlött a dolog, mert nehezen beszélek erről, s most végre.. Több hónapja gondolkodtam a kérdés kiírásán:D Lassú víz partot mos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!