Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem tudja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem tudja, hogy kövér vagyok! Hogy higgyem el, hogy nem zavarja?

Figyelt kérdés

Röviden.. Több, mint két éve ismerkedtem meg a fiúval egy külföldi chat oldalon, ő is külföldi. Már két éve beszélünk naponta több, mint 5 órát, küldtünk egymásnak ajándékot szülinapra, karácsonyra, rendszeresen beszéltem az édesanyjával is kamerán, mikrofonon keresztül..

Csináltunk kamerán keresztül szexuális dolgokat is, de mindig ügyeltem arra, hogy vagy annyira közel legyen a kamera, hogy ne látszódjanak az kényes pontok, vagy olyan szögben, olyan pózban voltam.

Tényleg kövér vagyok, átlagos magassággal vagyok kb. 110 kg. Kifejezetten szép arcom van, de sajnos nagyon nagy hasam (kicsit lóg is), túl nagy melleim, s persze mindenem nagy, van háj a karomon, a vádlim olyan vastag, hogy normális csizmába bele se fér.

A probléma ott van, hogy ez a fiú kifogástalan külsőleg-belsőleg. 190 centi magas, 77 kg, szálkásan izmos, kifejezetten jóképű, kékszemű szőke herceg. Emellé intelligens, művelt, illik a humorunk is, s szeret engem. Elég elviselhetetlen személyiségem van, s érdekes humorom, de ő ezt nem csak eltűri, hanem szereti bennem. Tehát tökéletes partner lenne számomra, a probléma a súlyommal van.

Tudom, hogy le kéne fogyózni, én tipikusan az a fajta vagyok, aki mindig fogyózik, de vagy feladja, vagy egy idő után annyiszor megszegte már, hogy hagyja a fenébe. Hiába indulnak szépen a fogyási kísérleteim, valahogy sose működik, sose sikerült még életmódot váltanom.

Többször hülyítettem szerencsétlent, hogy találkozzunk, de ugye nem mertem, mert nem a valódi testemről él a kép a fejében. Most valahogy sikerült kinyögnöm, hogy van rajtam jó sok fölös plusz kilo - azt mondta, nem zavarja. Nem tudtam még sajnos elárulni, mennyire is vagyok túlsúlyos, annyit tud, hogy nála több. Egyszer látott már a konyhában sertepertélni, de kértem, tippeljen, hány kilo lehetek, s hatvankörüli számot mondott. Tehát hiába látott már olyan helyzetben is, ami nem volt előnyös annyira (de feketét viseltem, rétegesen, s próbáltam nem annyira szem előtt lenni), mégsem hiszem, hogy tisztában lenne vele.

Szeretem ezt a fiút, de iszonyatosan gátlásos vagyok. Volt már, hogy megdicsérték a külsőm, de ha meztelenül kellene állnom előtte, elsírnám magam. Nagyon csúnya vagyok, vagyis nagyon kövér, s nem hiszem, hogy neki ez tetszhetne. Abban egyeztünk meg, hogyha megmutatom neki magam kövér valómban, s nem szalad ki a világból, találkozhatunk (hozzá közel megyek nyaralni februárban). De nem merem magam megmutatni, mert sokkolni fogja. S amilyen jószívű, s amennyire találkozi szerete, lehet azt mondaná, nem baj, ami megalázó.

Tovább nehezíti a dolgot, hogy mindketten szüzek vagyunk, s nyilván szeretne velem szexelni két év agyhúzás után. Nem vagyok ellene (sose értékeltem nagyra a szüzességet, de szerelemből akartam először szeretkezni, s ő nagy szerelem), de félek, nem tudna kívánni. S nem szeretném, hogy ő azért várt az elsővel ennyit, mert egy számára fontos lánnyal szerette volna elveszíteni, s akkor egy kövér macával kelljen.

Tudom, hogy szeret. Sajnálom érte, de tényleg szeret engem, s sajnos nincs esélyem februárig fölös 60 kg-tól megszabadulni. Viszont ha arra gondolok, hogy végigsimítaná a nagy hasam, vagy az oldalamon a hurkákat, vagy érezné a vállamon a striákat.. Kiborulok. Kicsinyes dolog, de ha ő kevésbé nézne ki jól, könnyebb lenne.

Hogy mutassam meg magam? Hogy legyen hozzá erőm? Hogy győzzem le magamban azt az érzést, hogy csak azért folytatná a kapcsolatunkat, mert jó ember, s nem akar megbántani?

Ő 22 éves, én 20.

Nem szeretném többször átvágni, de ha most tényleg el tudom magam határozni, életmódot változtatok és sikerül lefogynom, akkor is, több mint egy évbe lesz, mire a felétől meg tudok legalább szabadulni (ha tényleg szeretném is megtartani a súlyomat, nem visszaszedni azután a dupláját).

Pluszban megmutatni magam ennyire kövéren neki.. Én is undorodom magamtól, nem várhatom, hogy ő ráadásul szexelni akarjon. Ocsmányul kövér vagyok, max. fétis szinten lehetek kívánatos, de neki az átlagos alkatú lányok tetszenek.

Nem önostorozásként emeltem ki, hogy mennyire előnytelen a kinézetem, hanem azért, hogy értsétek: tényleg nagyon elhízott vagyok, s nem oszlik el rajtam szépen a súly.

Köszönöm, ha elolvastátok, s válaszoltok!

2013. jan. 23. 01:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:

1-es:

Igen, én is ezt javasoltam neki. Hogy hagyjuk egymást békén, mert már túl sok van a számlánkon. Ő amellett kardoskodik, hogy ennyivel tartozom, főleg ennyi idő és ennyi energia után. Hogy nem döntöm el helyette, hogy mi tetszik, s mi nem.

Egyrészről, nyilván én tudom jobban, hogyan nézek ki, s ez mennyire vonzó. Másrészről viszont a kérése jogos: felnőtt ember, az ő döntése számít.

Egyébként nem élünk a gép előtt. Én reál szakos egyetemre járok, ő pedig dolgozik.

2013. jan. 23. 02:16
 12/79 A kérdező kommentje:

foley, ő nyilván nem szúrta ki:D

Legalábbis kétlem, hogy akkor nem kérdez rá, s értetlenkedik nekem, hogy vajh' miét is nem állok kötélnek a találkozás terén..

Nem mondom, hogy nincs baj a csávesz fejével, mert nem normális, hogy ennyire át tudtam cseszni a palánkon, de én ennek ellenére vonzódom hozzá. Mármint, hogy ilyen könnyen be tudtam csapni. Amit nem akartam.

2013. jan. 23. 02:19
 13/79 anonim ***** válasza:
100%
Elkövettél egy hatalmas hibát, hogy nem küldtél magadról képet, nem mutattad meg neki az alakodat. Így most egy olyan lányba szeretett bele, aki csak a képzeletében létezik. Javaslom, hogy találkozás előtt azért fedd fel előtte a titkot. Addig ne találkozz vele személyesen, míg nem tudja hogy kövér vagy, mert akkor személyes találkozáskor lesz roppant kellemetlen a helyzet.
2013. jan. 23. 02:22
 14/79 A kérdező kommentje:

13: Már tudja, hogy kövér vagyok, de még nem látott.

14: Írni sem:)

2013. jan. 23. 02:29
 15/79 Pixi3 ***** válasza:
96%

Látszik hogy kb. senki sem olvasta el mert írta hogy már megmondta neki ... amúgy abban egyet értek a többiekkel hogy ennyi ideig ezt az egészet halogatni hülyeség volt. Titkolni kell EGY IDEIG, NEM hónapokig, évekig de muszáj. Egyértelműen ha azzal indítana 2 nap után ja de amúgy így meg úgy nézek ki akkor azt mondja az illető mindenféle belső ismerettség nélkül ok cső. Testalkata miatt nyilván senki sem kezdene vele párkapcsolatban ezt ő is nagyon jól tudja kb. nincs más választása. Belső bemutatásának meg idő kell. Dehát ezt honnan is tudnák olyanok, akiknek ezt nem kell átélni?

Tapasztalatom szerint ennek elég 1 hónap, de igazából ember függő, meg attól is függ mennyit beszéltek naponta. Abban is egyetértek párkapcsolatnak ez nem nevezhető, legalábbis én addig amíg nem találkoztunk nem neveztem annak, így nem is meséltem újságoltam senkinek hogy van barátom, sőt még egyszeri találkozás után se nagyon.

Én speciel ilyen távoli kapcsolatba nem kezdenék mert hülyét kapnék tőle bár ha ti ennyi ideig bírtátok akkor hajrá.

2013. jan. 23. 02:32
 16/79 anonim ***** válasza:
100%
Én elolvastam.
2013. jan. 23. 02:34
 17/79 anonim ***** válasza:
100%

"13: Már tudja, hogy kövér vagyok, de még nem látott."

Azt én értem, de nem látott épp ezt mondom én is, hogy ez a gond.

2013. jan. 23. 02:36
 18/79 anonim ***** válasza:
94%

Off: Van amikor csak olvasom a kerdeseket es a valaszokat es valahogy nem fer a fejembe,hogy minek kell bunkon es lekicsinyloen valaszolnia a kerdezoknek?! Attol nektek jobb lesz?? O ido jon feltesz egy kerdest ha nem tetszik amit kiirt tovabb mesz es valaszolsz egy olyan kerdesre ami tetszik neked.... Ilyen egyszeru!

Neked Kerdezo:

Eleg nagy bakit kovettel el akkor mikor nem mutattad meg a teljes alakod az elejen. De ezt szerintem mostanra mar te is belattad. Ha azert jottel ide,hogy tanacsot kerjel az en tanacsom az lenne,hogy meg a talalkozas elott kuldjel neki egy egesz alakos kepet amihez mellekelnel egy kis szoveget,hogy sajnalod,hogy eddig nem tetted ezt meg de annyira megkedvelted,hogy nem akartad elvesziteni. Ne takagargasd a kepen magad egyaltalan!! Szerintem ezen essetek at most! 110kg vagy ami sajnos eleg nagy felesleg. Szerintem nem bantalak meg ha azt mondom sok fiunak ez mar kicsit sok. Ha talalkoztok es a szemebe latni fogod a csalodast az sokkal jobban fog fajni,mint hogy ha erre az uzidre nem valaszol majd vissza....

Ha valaszol es azt mondja,hogy haaat nem is tudom,nem vagyok benne biztos..blabla akkor felajanlhatod,hogy folytassatok ezeket a du. beszelgeteseitek,mint baratok.

Amugy hol el ez a srac?

2013. jan. 23. 02:38
 19/79 Pixi3 ***** válasza:
83%
Ohh.. ok bocsánat 1 ember igen
2013. jan. 23. 02:38
 20/79 anonim ***** válasza:
100%

Már az hihetetlen, hogy 2 éve napi 5órákat cseteltek,webcameráztok és nem tudtatok találkozni. Hiába beszéltek sokat, fizikailag mégsem vagytok együtt. És ha majd találkoztok esetleg februárban és valahogy mégis bejöttök egymásnak,akkor majd megint 1-2 évet várni fogtok a találkával?

Most komolyan mire számítasz? Hogy tetszeni fogsz neki? Én inkább azon aggódnék, hogy mi lesz később...

Azt én is elismerem, hogy még ruhába is tök más az ember, mint meztelenül....

Eleve egy lehetetlen dolog amiről írsz...

2013. jan. 23. 02:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!