Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan pasirol aki 3 honap után csak 1 száll virágot adott az elején?

Figyelt kérdés
Azonkivül 1,2 szer csokit,parfüm.eléggé elfoglalt ember,szorakozott is. Szerintetek ezért...jol esett volna 1 szál rózsa,de lehet én kivánok sokat
2010. febr. 25. 14:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Miért, te még mit vársz tőle?:S
2010. febr. 25. 15:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Azt hogy náluk nem kolbászból van a kerytés mint lehet nálatok.

Mégis mit vársz három vacak hónap után? Ferrari, Hawaii nyaraló, milliók a bankszámládra?

Ha ennyire zavar a kóró meg a csoki akkor fogj egy öreg fószert aki majd fizeti a tetemes rezsidet!

Örülj hogy ennyit kaptál tőle, nem muszály elajnározni az elején,igaza van.

Ügyesen teszteli hogy anyagias vagy-e! :)

Meg se érdemled ezt a fiút!

2010. febr. 25. 15:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Dobjad! Válassz helyette virágkertészt!
2010. febr. 25. 15:33
 14/23 anonim ***** válasza:
nemértem m itt a gond. teljesen normálisan viselkedik az ember. vesz neked csokit, parfümöt, és virágot is. télleg nemértem a problémád.
2010. febr. 25. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:
ezért nehéz a nőket megérteni. semmi nem jo nekik-tisztelet a kivételnek
2010. febr. 25. 15:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem az a gond hogy mit kaptam vagy mit nem,igazán a parfümöt se vártam el csak az a fura hogy még egy szál vörös rózsát se kaptam és szeret és 3 hónapnál több
2010. febr. 25. 15:58
 17/23 anonim ***** válasza:

istenem nem mind1 milyen virágot kapsz tőle???

és helyeslem a többi hozzászólot nagyon pénzéhes kis dög lehetsz....

2010. febr. 25. 16:10
 18/23 anonim ***** válasza:
ez a vörös rózsa amúgyis olyan snassz dolog már. sztem sokkal aranyosabb dolog amikor a fiú olyan virágot választ ami nemolyan snassz és úgygondolja h illik hozzád v tetszene neked.
2010. febr. 25. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:
És te, te mit adtál neki?
2010. febr. 25. 16:56
 20/23 Bruton ***** válasza:
Én 4 év alatt 2 szál szegfűt kaptam
2010. febr. 25. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!