Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan pasirol aki 3 honap után csak 1 száll virágot adott az elején?
Figyelt kérdés
Azonkivül 1,2 szer csokit,parfüm.eléggé elfoglalt ember,szorakozott is. Szerintetek ezért...jol esett volna 1 szál rózsa,de lehet én kivánok sokat2010. febr. 25. 14:50
1/23 anonim válasza:
Jól esne ha a nagy láv miatta kiirta a növényeket a fél bojgóról! kapjál csokit attól csak a segged nő:):)
3/23 anonim válasza:
3 hónap alatt virág ,csoki,parfüm,némelyik többször is...királylány,sose legyen rosszabb dolgod.
4/23 anonim válasza:
egy ajándékot tényleg adhatott volna neked...egy helyesírási szótárt...
5/23 anonim válasza:
Mit szeretnél,házat,te riccs biccs:D
6/23 anonim válasza:
Ennél több nem is kell 3 hónap alatt! Mit kéne adnia ?Eljegyzési gyűrűt?
7/23 anonim válasza:
"3 hónap alatt virág ,csoki,parfüm,némelyik többször is...királylány,sose legyen rosszabb dolgod." ---> így van!!!! :D
8/23 anonim válasza:
Neki mongyad!!! Talán meglapődne, hogy ez mennyire központi kérdés nálad.
9/23 anonim válasza:
Figyu, szólj neki, vagy jelezd ha annyira hiányzik. Mondjuk nem csak a virággal, csokival, drága parfümökkel stb. lehet kimutatni a szeretetet.
Egyáltalán van rá pénze, hogy mindenféle ajándékkal, virággal elhalmozzon?
Amúgy 3 hónap: 1 virág, csokik, parfüm...ez átlag havi egy valami, ha jól értem.
10/23 anonim válasza:
én a páromtól 2 év alatt egyet sem kaptam de szerintem ez nem szakítási ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!