Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után hogy szakitsak kiméletesen a barátommal, aki szeret de én nem annyira?
Ezt nem lehet kíméletesen.
Én most szakítottam egy lánnyal, még mostis szeret és nem érti miért hagyom el. Ameddig finoman próbáltam neki elmagyarázni hogy miért nem- nem volt hajlandó feladni, elfogadni a gondolatot hogy én nemvagyok neki többet.
Sajnos azután törődött bele 2 nap után, hogy aztmondtam neki Nem szeretem. Ez pedig nemígy van. Sok olyan dolog volt ami miatt nemműködött a kapcsolat.
Szóval legkíméletesebbnek azt gondolom ha nyílt, egyenes és őszinte vagy
22F
Felesleges kíméletesen...ígyis úgyis megalázva érzi majd magát.
Max enyhítheted azzal,hogy biztosítod arról hogy nem az ő hibája a szakítás.
Ha azt mondja,hogy maradjatok barátok akkor ne fogadd el...olyankor csak reménykedik hogy lesz még valami.
teljesen szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Bevált szövegekkel lehet kíméletesen. Pl: "Kedvellek és értékellek (vagy értékes embernek tartalak) de úgy érzem nem te vagy az igazi"
Ez lehet hogy nyálasan hangzik, de legalább nem bántódik meg.
Sajnos kíméletesen soha nem lehet szakítani akkor túl könnyű lenne! légy vele őszinte mond el ,h miért akarsz vele szakítani beszélj az érzéseidről!
Biztosan megfogja érteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!