Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas? Aszonykam sajnos gyereket akar agondom ezzel az hogy en nem egyszeruen maga a gondolattol is elhanyom magamat hogy a hasaba lenne az meg hogy megfogni meg ilyenek felejtos nekem.

Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 02:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

:D komolyan, téged mutogatni kéne, annyira hülye vagy :D

1. nem azzal van a baj, hogy elütöd a billentyűket, hanem azzal, hogy a szavakat nem tudod helyesen leírni, nem tudsz érthetően fogalmazni, nem tudsz írásjeleket használni és mondatokat tagolni.

2. na, majd rögtön el is hiszem, hogy egy ilyen buta ember, mint te, otthon milliós értékben tart órákat! :D kérlek, ne vetíts már :d bár tudom, itt majdnem mindenki milliomos... és diplomás! Neked mennyi diplomád van? Várj, tippelek! 3? :D Drágám, szerintem te egy tizenéves kis taknyos vagy, akinek alig akad egy-két barátja, mert tudod, azok szoktak ilyeneket összedumálni, mint te. Egyébként pedig ellentmondásokba keveredsz magaddal, de ez ne is zavarjon! :) Írod nagy büszkén, hogy jövőre tervezitek a gyereket a pároddal, miközben a kérdés arról szól, hogy te egy olyan aberrált f vagy, aki elhányja magát egy terhes nőtől... :D Mond csak, akkor melyik vagy te igazából? Aki kifut a világból, ha családról van szó, vagy az, aki még a földönfutó barátainak is menedéket nyújt és két kezével építi a saját házát, hogy a leendő magaszttal teljes gyermekének tető legyen a feje fölött? Vagy ezt az ellentmondást betudhatjuk valami tudathasadásnak? :)

3. neked mi közöd van hozzá, hogy én 28 évesen hol tartok? Nem fogom megosztani veled, mert az csak rám tartozik. Mindenem megvan, amiről gyerekkoromban még csak álmodni se mertem. Igazán büszke vagyok arra, amit az életben elértem, de ha megengeded, ennek a részleteit megtartom magamnak és azoknak, akiket érdemesnek tartok arra, hogy megosszam velük.

2015. máj. 21. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!