Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldas? Aszonykam sajnos gyereket akar agondom ezzel az hogy en nem egyszeruen maga a gondolattol is elhanyom magamat hogy a hasaba lenne az meg hogy megfogni meg ilyenek felejtos nekem.
Ne legyél büszke annyira arra a jó nevelésre..
Ha egy gyerek 13 évesen iszik, fpdohányzik "él" akkor az minden csak nem jó.. De meg csak nevelést sem kapott..
Mielőtt a nyakamnak ugranál, nálam az élés nem ezt jelenti ( habár én is buliztam ittam és dohányoztam is, de nem 13 hanem 19 évesen.)
Férjhez is mentem, bulizni ma is bulizok, és ha gyerekünk lesz is fogok( szüleim is mindig mentek diszkó még amikor 10-en éves is voltam)
De nem lezs 30alatt ygerk, nagy szívfájdalmam, már 24 éves korom őta alig várom, hogy lehessn..
Az anyagiak, mert a semmire nem vállalok gyereket, ma már nem úgy van, mint 30 éve, hogy tudtam, hogy holnap is lesz állásom.. Sajnos..
Nem qlarok házat, autót csillivilli mindent a gyerek előtt, csak egy kis biztonságot..
Egy a baj, hogy nem latod meg a másik embert, csaka. Saját veleményedet...elég fafejű ember lehetsz...
Kérdező, ahogy az utolsó írja ha ebben nem egyeztek, akkor minnel hamarabb menjetek szét, hogy az asszonykádnak legyen ideje új párkapcsolatra, hogy gyerke lehessen..
Big, mar ne is haragudj meg, de eloszor meg azt gondoltam, hogy erdemes veled vitaba szalni, de most a helyesirasod es a fogalmazasod alapjan (arrol mar ne is beszeljunk, hogy mekkora marhasagokat irsz) rajottem, hogy tok folosleges veled foglalkozni. Egyszeruen buta, tanulatlan vagy. Egyertelmuen lejon az irasaidbol es a botranyos helyesirasodbol, hogy a 8 altalanost is csoda, ha sikerult elvegezned. Ilyen buta embernek inkabb nem magyarazok.
A vilag sajnos nem azert tart ott, ahol, mert az emberek 30 korul szulnek, hanem azert, mert ilyenekbol, mint te, rengeteg van... :( jo, hogy fiatalon szult teged az anyad, csak az a baj, hogy nem foglalkozott veled es nem nevelt beloled ertelmes embert. En 30 evesen fogok szulni, de garantalom, hogy nagyon oda fogok figyelni arra, hogy olyan gyereket neveljek, aki tud irni es a magyar nyelvet onkifejezesre fogja majd hasznalni, nem csak szavak ertelmetlen katyvaszat fogja osszehordani, mint te!
#16-os...
Ne is foglalkozz vele, engem privátba ócsárolt, mert 25 évesen inkább a biztos anyagi hátteremre koncentrálok, mint a gyerekre :) Én kapásból le is tiltottam. Nem tartom értelmes embernek, pedig szerintem én is észérvekkel támasztottam alá az álláspontom :)
De tudod: ne szállj vitába a hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintükre, és legyőznek a rutinjukkal ;)
17#
hA NEM VAGYROK TISZTÁBAN A SZAVAK JELENTÉSÉVEL AKKOR NEM IS FOGJÁTOK MEGÉRTENI AMIT ÍROK.
Azt írtad pocskondiáztalak hét belinkelem ide mi is volt az"25 évesen jó sok mindened van hát figyelj a semmire én sem csinálnék gyereket.Csak ha nincs semmid és már leélted életed első harmadát húzz bele mert ötven évesn lesz sajátházad akkor má sokat nem fogod élvezni XD"na szóval ez nem pcsokondiázás csapj fel egy magyar értelmező kéziszótárat és járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!