Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha cigány lány a barátnőm?
35 vagy ennyire naív!nem veszed észre te hülye!saját lakás!itt téged le akarnak venni!gyorsan szabadulj meg tőle!
ja meg 8-ker !!! VIGYÁZZ
VIGYÁZZ VIGYÁZZ
VIGYÁZZ VIGYÁZZ VIGYÁZZ VIGYÁZZ
,,Kicsit rám hoztátok a frászt!! Mit mondjak neki, azt hiszi egy életre szól. Azt mondta nem fog elhagyni soha."
Hidd el nekem,én-legalábbis én-nem azért mondom,mert k*rva jó lesz úgy elaludnom,hogy beijesztettem egy ismeretlen embert...tényleg menekülj,amíg teheted,és amíg van rá módod.És amit most belinkelek,azt sem ijesztgetés miatt teszem,csak azért hogy lásd,hogy járt már egy szintén becsületes,fiatal magyar srác,aki roma csajt vett el: [link]
Persze vagy elolvasod,vagy nem.
Srác, ha a csaj olyanokat mond, hogy örökre veled marad és soha nem hagy el, nagy a család és aluliskolázott, akkor te már most halott ember vagy... menekülj, szívódj fel!!!
24 L
Sajnos.Pedig a csaj nem is tűnik gyilkosnak,sőt elég szép is...aztán ,,enyhén" brutális módon, valószínűleg a ,,tezsvíreivel" szabályosan kivégezte a férjét.
Tőlem nem egyszer kérdezték a kollegák a munkahelyemen-tudván a politikai nézeteimet-hogy mi lenne,ha beleszeretnék egy roma csajba. Mindig azt feleltem: Semmi,mert ilyen nem fordulhat elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!