Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt összeegyeztetni?
Ő aszexuális, én demiszexuális vagyok.(Akinek nem ismerősek a fogalmak, google a barátod.)
Nekem senki más nem kell csakis ő (mármint úgy tényleg, egyáltalán nem vágyok másra), ám nézeteltéréseink vannak a szerelmes pillanatokban. Ő nem igényli szinte egyáltalán őket, nekem viszont szükségem lenne nagyjából havi 1-2 alkalomra. Az a baj, hogy ő szeretne boldoggá tenni, de ha nem kell neki, akkor nagyon látszik rajta és úgy nekem is elmegy a kedvem. Mindkettőnk letörté válik a dologtól.
Megszeretnénk oldani valahogy úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen és nem szeretnénk szétválni, ahhoz túlságosan szeretjük egymást.
Mi lenne a megoldás?
Hat a te kedvedert nem fogok googlizni, ha arra sem veszed a faradtsagot, hogy leird mirol van szo.
De ez a valaszok szamaban is lathato...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!