Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig azt a választ kapom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azt a választ kapom, hogy "ne rontsuk el a barátságunkat egy kapcsolattal". Próbáljak megváltozni?

Figyelt kérdés
Lelki szemetes az elég sokszor vagyok. Barát is. De csak annyi. Semmi több. 1 kapcsolatom volt, azis félhónapos, mert a lány nem szeretett engem (utána szinte rögtön már volt is valakije). Nem tudom mi a hiba bennem, amiért "csak" barátnak vagyok jó. És mások se mondják el, vagypedig azt, hogy nincs hiba bennem. Ezt természetesen nem hiszem el.
2008. aug. 30. 10:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"hát, én nő vagyok és..."

köszönöm az értékes választ :)

2008. aug. 30. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A hiba benned, hogy rossz a csajozási stílusod, emiatt a nők a barátot, és nem a pasit látják benned. Alapvető szabály, hogy miközben nyomulsz egy csajra, ne lelkizz vele.

Hívd el őt randira, tipikus randi-helyszínekre (teázó, kávézó, sétálni) és eközben kerülj minden negatív irányú témát (mert ha pl. elkezdi mesélni h a barátnője megbántotta, már szomorú lesz, és oda a hangulatnak) ha pl. mégis felhozza, tereld el a szót, hogy "nagyon sajnálom, de ne rontsuk el ezt a szép délutánt a problémákkal, mesélj inkább a..." Max. 3 randit ejtsetek meg, az msn-nel nagyon óvatosan bánj, az leépíti a kapcsolatot. Szal nem kell nagyon elhúzni a dolgot, mert ha a 3.randi után sem lépsz, töketlennek fog tartani, és jön a legyünk barátok effektus. Az utolsó randira célszerű már vmi meglepetéssel (virág, csoki, stb..) előrukkolni,+valami romantikus hely. Ha meg nemet mond, akkor közöld vele, hogy van már elég lány barátod, nagyon kedves, de menned kell. Aztán jöhet a következő kiszemelt.

Ghostrider

2008. aug. 30. 16:07
 13/13 A kérdező kommentje:

kösz, Ghostrider.

jah, asszem lelki szemetes effektus az nálam megvan.. lehet ezen kéne változtatni

2008. aug. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!