Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen kapcsolattal? Hogy mentsem meg? 1
23 éves lány vagyok, 5 éve élek kapcsolatban egy férfival. Mostanában mindig csak veszekszünk, a szex is egy nagy 0. Ha van is nem kivánjuk egymást, van hogy csak én nem élvezek el, de van hogy a párom se... Volt, hogy a közepén abbahagytuk. Ugye ez egyre több feszültséget szül.
Régen sokkal jobb volt minden.
Hogy lángolhat fel újra, ha ez lehetséges? Nem élünk együtt, sokat dolgozunk, szabadidő kevés, elutazni sincs pénzünk:(
Szexet dobjam fel? Van rajtam kb 5-10kg plusz, szexi fehérneműt sem vehetek fel...
Nemtudom mit tegyek:(
23l
Miért nem vehetsz fel szex fehérneműt?jó..mindegy
Hát figyelj, látod a problémákat, mert leírtad.Itt szerintem csak az a kérdés, hogy mikor ülsz le pároddal beszélgetni.Valószínűleg azért veszekedtek sokat, mert nem beszélgettek.
Nagyon úgy néz ki, hogy ez a kapcsolat ki hűlt, és mind a ketten kelletek ahhoz, hogy újra lángoljon.Ehhez te egyedül édes kevés vagy!
Párod mennyi idős?
Mediáció? Párterápia? Szexuálpszichológus? - ha emberileg szeretitek egymást, akkor meg kell próbálni fellendíteni.
Egy kis segédanyag: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!