Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azt a választ kapom, hogy "ne rontsuk el a barátságunkat egy kapcsolattal". Próbáljak megváltozni?
.. ez elég undorító megfogalmazás volt, kedves első válaszoló.
Nos.. Szerintem ennek sok oka lehet. Ha belegondolok, hogy milyenek azok a barátaim, akikkel nem járnék, és inkább barátok.. akkor vagy 1. Külsőleg nem tetszenek, 2. Vagy túl komolytalannak gondolom őket 3. Vagy nem tudnék velük elképzelni egy kapcsolatot.. (vagy nem illünk össze úúgy vagy szimplán nem jön be).. vagy tényleg csak az, hogy valaki barátnak sokkal de sokkal értékesebb, mint belebonyolódni egy kapcsolatnak, aminek nagy valószínűséggel úgy is csak szakítás a vége!!
:S Lehet, h csak én csalódtam túl sokat mostanában, és azért írom ezt az utolsó mondatban... Megpróbáltam segíteni. Ne add fel. Neked is van egy párod.
.. jah és, igen, ez is ott van! Én novemberben elhívtam egy forralt borra valakit, baráti szándékkal. Ő tett róla, hogy én még véletlenül se gondoljam őt barátnak.. Összejöttünk :) És csak nemrég szakítottunk. Szóval tényleg számít, hogy állsz egy lányhoz! Udvarolj többet, bókolj.. ezek mindig tetszenek szerintem mindenkinek. :) Légy határozott.
Főleg, ha a megfelelő módon bókolsz..
Tudod ez az elbaszott szöveg ezzel a legyünk barátok sablonnal a szinonímája hogy más pasi faszáról álmodozom akár hányszor a szemedbe nézek és tök benedvesedek tőle, mindeközben épp annyira undorodom meg tőled. És inkább kopj le, hogy ne rabold az időmet. És az hiányzik hogy valaki jól gerincrevágjon és úgy begbasszon hogy elájulok!
Na ezt szó szerint hallottam már több picsától, és láthatod hogy az első kommentben ott van a válasz! Különben is minden nő kurva csak egyesek maguknak sem merik bevallani. Tulajdonképpen mindegyiknek fizetsz csak azzal a különbséggel hogy egyeseknek nem szimplán kp-ben, hanem az azért szerezhető dolgok meg a időddel és a munkáddal. Aki meg nyíltan csinálja az a legfüggetlenebb picsák közé tartozik mert ő legalább csak a lényegre öszpontosít és ezért tisztán pénzt kap.
értem. kösz a válaszokat.
namost nem beképzeltségből, de nemvagyok se ronda, se visszataszító, ált. elég komoly dolgokról szokunk beszélgetni...
a közeledés pedig.. azt tudom, hogy egy nőnek mindig az elérhetetlen kell, szóval, ha úgy közeledek hozzá, akkor már rögtön nem vagyok az. vagy ezt nem így kellene felfognom?
az utolsó kommentelőnek:
amiután ezeket a válaszokat kaptam, szinte MINDIG ŐK tartják életben a kapcsolatot, ők keresnek fel, ők kezdeményezik e beszélgetést, stb.
Tudod ez az elbaszott szöveg ezzel a legyünk barátok sablonnal a szinonímája hogy más pasi faszáról álmodozom akár hányszor a szemedbe nézek és tök benedvesedek tőle, mindeközben épp annyira undorodom meg tőled. És inkább kopj le, hogy ne rabold az időmet. És az hiányzik hogy valaki jól gerincrevágjon és úgy begbasszon hogy elájulok!
Na ezt szó szerint hallottam már több picsától, és láthatod hogy az első kommentben ott van a válasz! Különben is minden nő kurva csak egyesek maguknak sem merik bevallani. Tulajdonképpen mindegyiknek fizetsz csak azzal a különbséggel hogy egyeseknek nem szimplán kp-ben, hanem az azért szerezhető dolgok meg a időddel és a munkáddal. Aki meg nyíltan csinálja az a legfüggetlenebb picsák közé tartozik mert ő legalább csak a lényegre öszpontosít és ezért tisztán pénzt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!