Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya nem engedi, hogy fiúm legyen. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
16 vagyok és anya azt mondta, hogy 18 éves koromig nem lehet pasim, és minden hétvégén csak tanulnom kell. Pedig most van 1 fiú, akivel nagyon szeretnék járni és ő is velem, de anya azt mondta, hogy felejtsem el.2010. febr. 24. 17:54
21/27 anonim válasza:
Anyukád milyen jegyű? Komolyan érdekel. Értem hogy vigyázni akar rád, de az hogy nem hallgat meg hanem elmegy ha beszélni akarsz vele nagy bunkóság. Így nem lehet nevelni, illetve eredményesen nevelni.
22/27 A kérdező kommentje:
anya kos
ja és köszönöm az értelmes és a kevésbé értelmes válaszokat is, de nem tudom mi lesz még :\
2010. febr. 25. 12:48
23/27 anonim válasza:
Szerintem ne anyud döntse már el, hogy neked lehet-e pasid vagy nem...Ha tetszel a pasinak és ő is neked akkor kezdeményezni fog...és szerintem te se akarod neki azt mondtani, hogy: Bocsi anyám nem engedi...meg azt se fogja engedni, hogy összeházasodj majd valakivel?XD
24/27 anonim válasza:
Ha elmúlt 18, nem kell szülői engedély semmihez.
25/27 anonim válasza:
Jha...de csak viccből írtam azt a házasodásos dolgot :D
26/27 anonim válasza:
Hol volt az a 16 éves lány, akit a szülei férjhez akartak erőltetni?
27/27 anonim válasza:
Jó tudom de csak vicceltem ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!