Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anya nem engedi, hogy fiúm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya nem engedi, hogy fiúm legyen. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
16 vagyok és anya azt mondta, hogy 18 éves koromig nem lehet pasim, és minden hétvégén csak tanulnom kell. Pedig most van 1 fiú, akivel nagyon szeretnék járni és ő is velem, de anya azt mondta, hogy felejtsem el.
2010. febr. 24. 17:54
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
basszál rá :D
2010. febr. 24. 18:35
 12/27 anonim ***** válasza:
Szia! Szegény. Nem irigyellek. Van arra magyarázata, hogy miért nem lehet barátod? Ha van, azt érdemes meghallgatni és (például a tanulás rovására megy) és utána bebizonyítani az ellenkezőjét. Esetleg kialkudhatnál egy próbaidőt, hogy amennyiben mittudomén 1 hónapon belül romlik a tanulmányi eredményed, akkor eltilthat tőle. Szerintem ebben benne lenne. A hazudozást én nem pártolom, nem azért, mert nem lenne teljesen érthető, hanem iszonyatosan csúnyát koppansz, ha ezzel lebuksz.
2010. febr. 24. 18:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha ő így, te úgy... ne tanulj, vagy ülj a könyv fölött és ne érdekeljen mi van benne. Majd ha hazahozod az első 1esed, majd megkérdezi mi van... mondd, hogy ő a baj, mert eléri, hogy szomorú legyél. Megmondhatod, hogy nem hallgat meg téged, nem érti meg amit szeretnél (márpedig egy fiú nem olyan nagy kérés! Úgy gondolom ő is volt valaha fiatal, ha meg az ő gyerekkorát elcseszték, nem kéne neki a tiédet.). Sőt, ha jóba vagy osztályfőnököddel, megkérhetnéd, hogy hívja fel anyukádat, és mondja meg neki, hogy le kéne ülni beszélgetnetek mert egész nap kedvetlen, étvágytalan és szomorú vagy. =)
2010. febr. 24. 18:41
 14/27 anonim ***** válasza:
Pedig jobb lenne egy kis gyakorlat, mintha az elzárás után rögtön házasság és gyereknevelés szakadna a nyakadba.
2010. febr. 24. 18:43
 15/27 anonim ***** válasza:
Próbálj beszélni vele, és ha elrohant, máris áthívhatod a srácot:>
2010. febr. 24. 18:44
 16/27 anonim ***** válasza:
én eléggé lázadó típus lennék. Össze jönnék a sráccal, anyámnak megmondanám h mi a szitu, ergó: szeretem, járunk...ha elkezdi mondani h jajj nem találkozhatsz vele, attól még én lelépnék. Tudom ez én vagyok, és nem mindig ez a jó, viszont annyit mondanék, hogy soha ne hazudj a szüleidnek. Inkább tudjon mindent és szökj ki minthogy a képébe hazudj!
2010. febr. 24. 18:46
 17/27 anonim ***** válasza:

bazeg, 16 éves vagy, mondd meg neki h neked is vannak érzéseid. ez ilyen tipikus "szabályt hozok mer én vagyok az erősebb, de mivel értelmeseket nem tudok, kitlaálok hülye szabályokat" szülő esete. nehogy már ilyen hülyeség miatt szalassz el egy szerelmet. mondd meg neki h ha középkori felfogása van, akkor jöjjön rá, h középkorban már 16 évesen férjnél voltak a lányok.

de amúgy rád is igaz h a mai kamaszok már lázadni is lusták... komolyan... v anyud talán szíjjal ver?

2010. febr. 24. 18:55
 18/27 anonim ***** válasza:
amúgy fogadjunk h anyukád egyedül él, és rajtad áll bosszút. v szar volt a gyerekkora. sztem ne hagyd neki, mer te is ilyne leszel, aztán a te gyereked is... aztán a végén valamelyik leszármazottad már olyan depis lesz h csak 35 évesen lehet fiúja h fejbelövi magát.
2010. febr. 24. 18:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne azt mondd neki, hogy a "fiúd" hanem azt, hogy a "szexpartnered"! Azt hagyni fogja.
2010. febr. 25. 08:04
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez nem is rossz ötlet pl ha ezt mondanád neki. a drasztikus kijelentésektől a szülők néha észbe kapnak.
2010. febr. 25. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!