Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükségem lenne 5 nő őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem lenne 5 nő őszinte véleményére a történetem alapján. Többi lent?

Figyelt kérdés

Dióhéjban annyi a történet, hogy megbántott a barátom, viszont ő az okot jelentéktelennek tartja. Én meg letesztelem 5 ismeretlen nő társammal, hogy nekik, hogyan esett volna a dolog.

Szóval a tegnapi napom, mint gyakori estéken telefonon köszönünk el egymástól a kandúrral, 15-20 perceket is szoktunk beszélni, amit imádok mert ez a beszélgetés vele az egész napom fénypontja. Viszont manapság letud 1-2 perc alatt, majd megy vissza Counter Strike-ozni (online játék). Tegnap viszont ahogy elhadarta, hogy "szeretlek, szép álmokat, szia!" utána mindig küldünk egymásnak egy szivecskét facen, tudom, hogy gyerekes, de már régóta ez megy nálunk, olyan hagyomány (a lányok biztos megértik az ilyet).

Nem küldött semmit sem, majd ahogy még az utolsó pillantásokat vetettem a facere, láttam, hogy egy szőke, hostesske barátnője képe alá nyomott egy szivecskét és csodálkozott, hogy miért voltam szomorú.... Aztán annyit válaszolt erre a dologra, hogy "most alexa kapta meg a napi szivecskét''

Tudom, hogy ez így leírva kissé gyerekes, de minden párkapcsolatban vannak szokások, amelyek felrúgása nem éppen kellemes... :(

Lányok 5 véleményt kérek, hogy Nektek hogy esett ez volna.

23L

2015. máj. 15. 15:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%
Én nem is beszélnék vele többet.
2015. máj. 15. 17:37
 22/28 anonim ***** válasza:
31%
Szomorú, hogy 23 évesen itt tartson egy elvileg értelmes nő... (párkapcsolatileg is)
2015. máj. 15. 17:42
 23/28 anonim ***** válasza:

Igen, másoknak olvasva ez a szivecskézés tényleg gyerekes, de magamra ismertem.

Ez, hogy kezd elsivárosodni ez a beszélgetés az még hagyján, de hogy máshoz tett szivecskét, és utána ezt a bejelentést tette, ez egyenesen gusztustalan dolognak tartom.

Ülj le vele őszintén megbeszélni a dolgokat. Csak semmi hangfelemelés, semmi káromkodás, csak higgadt beszéd. Ki fog derülni szépen minden. Ha én szeretek valakit, nem viselkedek így.

2015. máj. 15. 19:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Az elején azt hittem, hogy megint vmi gyerekes nyafogás lesz a semmi miatt. De onnantól, hogy "Nem küldött semmit sem..." azért kikerekedtek a szemeim rendesen. Ha az én "kandúrom" küldözgetne szívecskéket másoknak, akkor már megkapta volna ami neki jár... És már szabadon küldözgethetné a szívecskéit akárkinek.
2015. máj. 15. 20:51
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem elég gonosz dolog volt a részéről, nekem is tuti rosszul esett volna.

22N

2015. máj. 16. 01:44
 26/28 anonim ***** válasza:
72%
Hulyere vesz. Alaz. Rugd ki. Meg fog csalni vagy mar megtette. N
2015. máj. 16. 02:39
 27/28 anonim ***** válasza:
EZ nekem is nagyon rosszul esett volna, pedig 35 felett vagyok.
2015. jún. 9. 05:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez tuti minden nőnek rosszul esne, akiben van legalább egy kis tartás, az szóvá is teszi, és nem hagyja ennyiben!
2015. jún. 15. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!