Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem lenne 5 nő őszinte véleményére a történetem alapján. Többi lent?
Dióhéjban annyi a történet, hogy megbántott a barátom, viszont ő az okot jelentéktelennek tartja. Én meg letesztelem 5 ismeretlen nő társammal, hogy nekik, hogyan esett volna a dolog.
Szóval a tegnapi napom, mint gyakori estéken telefonon köszönünk el egymástól a kandúrral, 15-20 perceket is szoktunk beszélni, amit imádok mert ez a beszélgetés vele az egész napom fénypontja. Viszont manapság letud 1-2 perc alatt, majd megy vissza Counter Strike-ozni (online játék). Tegnap viszont ahogy elhadarta, hogy "szeretlek, szép álmokat, szia!" utána mindig küldünk egymásnak egy szivecskét facen, tudom, hogy gyerekes, de már régóta ez megy nálunk, olyan hagyomány (a lányok biztos megértik az ilyet).
Nem küldött semmit sem, majd ahogy még az utolsó pillantásokat vetettem a facere, láttam, hogy egy szőke, hostesske barátnője képe alá nyomott egy szivecskét és csodálkozott, hogy miért voltam szomorú.... Aztán annyit válaszolt erre a dologra, hogy "most alexa kapta meg a napi szivecskét''
Tudom, hogy ez így leírva kissé gyerekes, de minden párkapcsolatban vannak szokások, amelyek felrúgása nem éppen kellemes... :(
Lányok 5 véleményt kérek, hogy Nektek hogy esett ez volna.
23L
Bizony-bizony, kislány, nagy valószínűséggel a 9-esnél van az igazság.
36/N
Dolgozom és közben egyetemre is járok, abból fizetem a költségeimet.
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok és\vagy őszinték.
Mellesleg a környezetemben élők komolynak tartanak én se gondoltam volna, hogy egyszer a lelkemre veszem az ilyen apró dolgokat, de ezek az apró kedvességek jelentik a munka vagy a suli után az én kis mennyországomat, ha nem lehetek éppen vele. Tudom, hogy ez egyeseknek talán gyerekesség, még nekem is egy kicsit, de jól esik! Szép napot!
" lelkemre veszem az ilyen apró dolgokat,"
nem tartom apró dolognak azt se, hogy két perc alatt leráz, meg ez a "mai szívecskét izéke kapta" - mi ez, tombola?
Ha elfelejti a szivecskédet, mert rohan játszani mert hallja a fejhallgatóból hogy üvöltöznek a haverjai, hogy gyere már mert nem várunk meg, oooké. Előfordul.
Az, hogy másnak küld szivecskét, már nagyon gáz. Ha neked elküldi amit szokott, meg amúgy szokott másoknak ilyet postolni, akkor oké, elmegy.
De ez?
Éééés ez a kijelentése? Ez tiszta bunkóság. Hülyére vagy véve tényleg.
Hát én nem ezen akadnék ki, hanem azon, hogy ennyi idő alatt letud. Próbáljatok megbeszélni egy időpontot, amikor éppen nem játszik- vagy ő hívjon téged fel, amikor neki jó.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!