Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem lenne 5 nő őszinte véleményére a történetem alapján. Többi lent?
Dióhéjban annyi a történet, hogy megbántott a barátom, viszont ő az okot jelentéktelennek tartja. Én meg letesztelem 5 ismeretlen nő társammal, hogy nekik, hogyan esett volna a dolog.
Szóval a tegnapi napom, mint gyakori estéken telefonon köszönünk el egymástól a kandúrral, 15-20 perceket is szoktunk beszélni, amit imádok mert ez a beszélgetés vele az egész napom fénypontja. Viszont manapság letud 1-2 perc alatt, majd megy vissza Counter Strike-ozni (online játék). Tegnap viszont ahogy elhadarta, hogy "szeretlek, szép álmokat, szia!" utána mindig küldünk egymásnak egy szivecskét facen, tudom, hogy gyerekes, de már régóta ez megy nálunk, olyan hagyomány (a lányok biztos megértik az ilyet).
Nem küldött semmit sem, majd ahogy még az utolsó pillantásokat vetettem a facere, láttam, hogy egy szőke, hostesske barátnője képe alá nyomott egy szivecskét és csodálkozott, hogy miért voltam szomorú.... Aztán annyit válaszolt erre a dologra, hogy "most alexa kapta meg a napi szivecskét''
Tudom, hogy ez így leírva kissé gyerekes, de minden párkapcsolatban vannak szokások, amelyek felrúgása nem éppen kellemes... :(
Lányok 5 véleményt kérek, hogy Nektek hogy esett ez volna.
23L
Szia! Ahogyan olvastam,először azt gondoltam,hogy nah basszus van egy kocka párod,azért koppintott le gyorsan,mert valóban annyira beletudnak mélyedni ebbe az online játékokba,hogy néha jobban érdekli őket,mint maga a körülöttük lévő élet.Mivel végig olvastam amit írtál,így változott a helyzet,az imént leírtak nem változtak,viszont annyit hozzá teszek még ha nem is csalt meg,de azért nem áll messze tőle,mert ugyebár szégyellni sem szégyellte azt elmondani,hogy bocsi aranyom,de nem te kapod ma a szívecskét,hanem xy. Én nem bedurciztam volna,hanem azt mondtam/írtam volna neki,hogy "Jó,oké,semmi baj,holnapra én is nézek valakit,akinek küldhetek szívecskét,meg azt hiszem regisztrálok xy online játékra,biztos érdekesebb,mint te,legalábbis belőled kiindulva gondolom ezt,pusziii".
Bocsi,nem megbántani akartalak.
28/L
Szerintem is nagyon éretlen vagy, úgy 14-16 évesnek tippelnénk.
Először nőlj fel, utánna alakíts párkacsolatot, ami nem megy azt nem kell eröltetni.
Most le fogtok pontozni de leszrom. En ugy utalom az ilyen nebancsviragokat ..butuskam, 23 vagy es ugy szivatnak mint egy 13 evest. :S azon se csodalkoznek ha letagadna a baratai elott meg szrra csalna. Ismertem ilyeneket. Ugy csaltak a bnojuket ahogy nem szegyelltek es ebbol a gyengebbik nem tagjai nem erzekeltek semmit..ilyenkor elgondolkodok h ennyire hulye legyen vki..?! Foleg h akivel csalta a srac bevallotta az egyik csajnak h a csavo az este a szajaban volt es a csaj meg ketelkedett mer a csavo tagadta na hagyjuk.
Menj dolgozni, tanulj, keruld a gyokereket, valogasd meg a kornyezeted mer hulyere vagy veve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!