Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele hogy engem ez nem zavar?
Na az a helyzet hogy egy hete osszejottem egy sraccal, es hat huuu nagyon imadom:) Egy a baj(vagyis a baratomnak baj csak) hogy ugyanolyan alacsony mint en, nem helyes, kicsi pocija van, nem jar jo ruhakban stb...en pedig(nem egoistasagbol mondom mert nem vagyok az) de sokan mondjak es tudom hogy csinos vekony szep lany vagyok, divatmanias, allandoan csomo ekszer rajtam meg a legujabb cuccok..es tudom hogy szeret engem de allandoan mondja hogy jajj kicsim jobb kellene melled mint en aki jo pasi, jo ruhai vannak, izmos, akinek van valamennyi penze is(mert amugy eleg szegenyek de tenyleg..), meg hogy ooo te tul jo vagy hozzam... de nem fogja fel hogy en igy szeretem ot ahogy van, nem kell nekem hogy penze legyen es az sem hogy jo ruhakba jarjon....nekem nem ez a lenyeg, olyannak szeretem amilyen..mit javasoltok hogy ertessem meg vele ezt? annyira szeretem, nem akarom hogy rossz legyen emiatt neki...
18/L
Fejezd ki, hogy szereted, ha pedig neki ez nem elég, az az ő baja... igaziból aki ennyi komplexusos hadoválást tol a másik képébe az mit vár? és akkor csodálkozna, ha tényleg le lenne cserélve... ha így lenne, lehetne mondani, hogy hát de ő győzött meg. :D
Remélem, hogy elmúlnak a bizonytalanságai, és nem fog az agyadra menni ezzel.
Kapd le!
Ne hagyd,hogy végig mondja és rá fog jönni.
Hát szerintem amikor felhozza a témát kapjon egy jobbost majd kapd le :DDD és amikor elég lila foltja lesz akkor majd talán megtanulja h mi az ábra :DDD
Am meg tényleg önbizalomhiányos... ha nem javul a dolog később még gond lehet... féltékenység ...stb
önbizalom hiányos a barátod
hogy jön az ilyen össze egy jó csajjal??
te másztál rá fogsdok:D
amugy majd pár év mulva amikor felnőtt lesz akkor rájön hogy nem a ruha a lényeg
persze akkor már nem lesztek együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!