Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi év elteltével vállalnátok gyermeket?

Figyelt kérdés
6éve vagyunk együtt. Én 22 a párom 23.
2015. máj. 12. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szép és jó így fiatalon gyereket vállalni. Tegyük fel megvan az anyagi biztonság meg munka meg minden. De ha ez nem lesz elég? Tételezzük fel egyikőtök elveszti a kereső képességét, esetleg megbetegszik, lesérül. Nem tudja ellátni szülői felelősségét. Olyankor mi van? Visszaadjuk a gyereket, hogy bocsi nem úgy alakultak a dolgaink ahogy szerettük volna? ...

6os voltam

2015. máj. 12. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:

De a párod szeretne gyereket?

Vagy ez most miért kérdés?

Hiába van meg mindenetek, ha ő nem vágyik rá.

2015. máj. 12. 14:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Abszolút hülyeség amit a 11-es ír! Pont ez az, ahogy nem lehet hozzá állni! Ennek semmi köze az életkorotokhoz, ilyen esetek ugyanúgy előfordulhatnak bárkivel, legyen az fiatal vagy idősebb...

Ha úgy érzed, hogy készen álltok rá, akkor miért ne? 22-23 évesen nem vagyok már túl fiatalok ehhez. Nagyon sokan azért várnak, mert nincs meg az igazi, aztán pedig nincs munka, nem állnak úgy. Sokan két kezüket összetennék, ha ilyen idős korukban vállalhattak volna gyereket...

Én most 25 vagyok, 4 éve vagyok a párommal és most kezdtünk neki a babagyártásnak. Nem a csodára meg gazdagságra vártam, csak hogy legyen munkám, ahonnan szülni mehetek, meg amiből megvehetjük, ami kell. Jobb lett volna előbb, de így alakult...

2015. máj. 12. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!