Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi év elteltével vállalnátok gyermeket?
Nem az évektől függ, hanem az adott pártól, a kapcsolatuktól és a lehetőségeiktől.
Mondhatnám, hogy 6 év hosszú. De nem tudom, hogy jól vagytok-e, rendben vannak-e a dolgok. Fiatalok vagytok, van-e munkátok, anyagi helyzetetek rendben van-e. Nem bánnátok-e meg, hogy ilyen fiatalon. Te gondolom, már vágysz rá. De a párod meg nem? Akkor nem kell erőltetni, mert szakítás lesz a vége és egy gyerekkel már sokkal nehezebb lesz utána az életed.
Nagyon nem szeretnék a közel jövőben gyereket. Jelenlegi életfelfogásom és élethelyzetem miatt sem. Most még itt vagyok 22 éves férfiként, és vadászni szeretnék. Megtalálni a számomra ideális párt. Most még nem gondolkodom komoly kapcsolatokban. Nem akarom addig elkötelezni magam míg meg nem találom a számomra tökéletes nőt. Ehhez pedig próbálkozni, keresni és tapasztalni kell. Nemrég kezdtem el nőkkel foglalkozni. Eddig az életem tanulós szakasza zajlott. Elvégeztem az iskoláimat. Most jött el a hódítás időszaka. Nem szeretnék az első nőnél kikötni egy életre. Nem dugom tilóba a fejem. Ahhoz még nincs elég tapasztalat a hátam mögött. Sok nő van, és mind mást kínál. Ha megtalálom az igazit a keresésem alatt és megmarad mellett kb 30 éves koromig, ott már igenis lesz értelme megajándékozni magunkat egy párt totyorgó talpacskával. Előbb nem. Persze ez függene a partneren is. Mondjuk az életkorából fakadóan. De amíg ez a bizalom és hűség, és higgadtság nincs meg addig keresek és válogatok a nők között.
22/F Fejér
én nem szeretnék gyereket, fiatalon meg főleg nem. mostani barátommal, ha meglesz az anyagi biztonság is (lakás/ház, félretett pénz, stb) talán vállalnék 6-7 év múlva, de írtózom a terhesség, szülés és gyereknevelés gondolatától is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!