Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne? (LENT)

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Néhány évvel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal. Néhányszor találkoztunk, de akkor nem lett semmi, mert mindketten eléggé elrontottuk (ő falta a nőket, én hülyén gondolkoztam). Tudni kell, hogy beleszerettem. Összevesztünk, elváltak útjaink, évekig nem beszéltünk. Bennem is csillapodtak az érzések, de attól hol erősebben, hol gyengébben feltörnek..

Most kialakulóban van egy kapcsolatom. És persze, hogy most kerül újra elő ő is. Olyan szinten zavart össze, hogy az "alakuló kapcsolatbeli pasim" iránt már nem érzek semmit. Nem tudok vele elképzelni semmit (!!!).

Már érzelmekről beszél nekem, hogy ő nem érzett már így mióta, és hasonlók. Tudom, hogy komolyan gondolja, de én valahogy nem akarom már.

Viszont aki "előkerült" szerintem fele ennyire sem gondolja komolyan. Sőt...

Szerintetek mit csináljak? Várjak? Mert nem szeretnék hülyét csinálni senkiből..

A normális válaszokat köszönöm előre is!

És kerüljenek az olyanok, akik csak annyit tudnak hozzászólni, hogy: "mert a nőknek az kell, aki bántja őket, nem aki normális"... Mert az érzéseimnek nem tudok parancsolni, ahogy senki sem.

2015. máj. 11. 02:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyikkel se gyere össze.
2015. máj. 11. 02:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsi hosgy ezt irom, de amiket te irtal, valoszinu, hogy csak d*gni akar. En azt mondanam, varj arra a normalis pasira, akire szeretnel, ne legy ilyen konnyuveru. De ez a te dontesed, a te eleted. Olyannal ne legyel, akit te nem szeretsz, vagy csak a p*ncidat akarja. Milyen idos vagy?
2015. máj. 11. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!