Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szereti a másikat az az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti a másikat az az ember aki öngyilkossággal fenyegetőzik ha elhagyják?

Figyelt kérdés

Fiú ismerősöm mesélte nekem, hogy barátnője ezzel terrorizálja. És hogy azért van vele elsősorban, mert a lány annyira "szereti". Szerintem ennek köze nincs a szeretethez ez megszállottság...

Mármint én együtt vagyok a barátommal 7 hónapja, de ha azt mondaná nem boldog velem és tovább akar lépni se szó se beszéd mehet útjára. Szeretem ezért azt szeretném ha jó lenne nekem, nem fogom visszatartani... Én gondolom rosszul?

2015. máj. 11. 00:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja igen "ha elhagysz öngyilkos leszek és szàmolj el a lelkiismereteddel" lelki terrorralnkezdődött.

Majd mikor ez màr nem hatott meg mert kiölt minden érzést akkor jött a "nézd a gyerekeket ne engem a gyerekek miatt ne csinàld ezt"

aztàn mikor sok volt a vita nem a gyerekek érdekeit nézte gondoltam ha vàlok jobb lesz nekik akkor jött az "elveszem a gyerekeidet mert nincs bejelentett mhelyed"

Mikor lett mhelyem "kirugatlak a mhelyeden és mindenhol megalàzlak"

"Most pedig a nem érdekli ha nekem itéli a birosàg a gyerekeket ő gondoskodik rola hogy megöl inkàbb leúli meg legyen 8testőröm stb.

Önbizalmam a béka segge alatt.. mondtam beki elkisérem dokihoz menjünk el mert vagy pszihésen vagy cukor miatt vannak merevedési gondjai.de inkàbb az első..és ez elég gàz 30évesen ..most màr 34.meg gyogyszerezi magàt..persze én voltam a hibàs hogy dagadt voltam hogy szültem két gyereket tàg voltam ..jött a féltékenykedés akkor meg hogy "dugjon meg egy néger pali"stb. Anyagi gondok is lettek megszünt a mhelyem..a kapcsolat màr melegitve se lett jo de kilépni sose engedett "ha enyém nem lehetsz akkor màsé sem"

most lett nője (nem tudom hogy csinàlta a csaj biztos vak)de most se akar vàlni..vagyis ujjabb zsarolàs..nemtetszik egyedül mehetsz a gyerekek ittmaradnak.

ja igen most elment dokihoz àllitolag..de àllitja a màsik csaj nem panaszkodik a méreteire..de megtalàltam a tàskàjàt abba a netről rendelt bogyoi egy doboz a merevedésre egy a korai magömlésre ovszer meg szed prosztata nagyobbodàsra is vmit..hazudozik régen talàltam nàla egy plusz mobilt..mikor tusolt csengett gyors kikapcsolta..meg a zsebébe ovszert..

ugye az féltékenykedik betegesen a màsikra akinek vaj van a füle mögött..

mindenesetre szeretnék felébredni mert ez egy rossz rémàlom nekem "tàrsasmagàny" van tàrsam papiron de ennyi..csipkerozsika vagyok nehezen sokàig tart az ébredés :(

2015. máj. 11. 03:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, se szó se beszéd, mehet útjára, ez lenne a szerelem? Ez pont a másik véglet, nem azért mehet, mert azt szeretnéd, hogy boldog legyen, hanem mert ívesen leszarod, hogy mi lesz.

Egy kétségbeesett ember foggal-körömmel ragaszkodik, ennyiből nem lehet mondani, hogy szerelemből teszi ezt, vagy sem - de általában tényleg nem.

2015. máj. 11. 05:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a fiú ismerősödnek, hogy ne szívassa magát tovább ilyen lány mellett!

Egyrészt vélhetően nem fogja megölni magát.

Másrészt még ha meg is teszi, ahhoz a haverodnak semmi de semmi köze nem lesz. Nem az ő hibája, nem miatta történt, még ha mittudomén a búcsúlevelében ilyemsiket is ír a lány. Ez nem igaz.

2015. máj. 11. 09:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát, se szó se beszéd, mehet útjára, ez lenne a szerelem? Ez pont a másik véglet, nem azért mehet, mert azt szeretnéd, hogy boldog legyen, hanem mert ívesen leszarod, hogy mi lesz. --> Tisztában van vele mennyire szeretem,nem szeretném ha elhagyna ez tő is tudja, de ha ő biztos a döntésében nem fogom megingatni. Ha ő nélkülem lesz boldog akkor nélkülem lesz. Attól nem lesz jó ha kétségbeesetten kapálózom.
2015. máj. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!