Mi lehet az oka annak, hogy egyre több ember lesz depressziós, és öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai lesznek?
A beteg társadalom. Röviden.
Én azt gondolom, hogy a világ sajnos egy olyan jövőt tár a fiatalok felé, ami kilátástalannak tűnik. Ami azért valljuk be nem egészen helyes így, ugyanis mint mondtad mindig voltak és lesznek is problémák, a baj azonban ott kezdődik, hogy a mai fiatalokban nincs akarat és küzdési szellem. Gyenge jelleműek és azt várják, hogy minden az ölükbe hulljon.
Mert nehezebb most az élet. Megváltozott minden. Nincsenek már olyan normális helyek ahová a fiatalok eljárhatnának. Csak a füstös kocsmák, és a buliknak nevezett razziák, ahol nagyrészt 12-13 évesek vannak, és a huszasokat már kinézi.
Az Internet is nagyban hozzájárul ehhez, mert olyan szintem elkényelmesíti az embert, hogy nem jár már a szabadba, nincsen rákényszerülve, hogyha valamit akar, átmenjen a barátaihoz, hanem ír üzen nekik itt. korlátlan a hozzáférés gátlástalanul mindenhová már a kisgyerekeknek is, ezért lesznek ilyen kretének. A virtuális világ lesz a való élet nekik. a tv sem a régi már, eltűntek a jópofa műsorok, és már a korhatárokat sem tartják be. A média azt tukmálja az emberekbe, hogy ez az ideál, és ha ti nem vagytok ilyenek, nem néztek így ki akkor nem is vagytok emberek. Régen többet jártak össze az emberek, barátságosabbak voltak, mivel nem tudtak csak úgy bármikor telefonálgatni, netezni.Mondom ezt mind úgy, hogy 22 éves vagyok csak.
Amúgy már a kisgyerekek is olyan felvilágosultak hogy tudnak már mindent mindenről. Gusztustalan az egész világ amúgy! Már szegény ártatlan gyerekek lelkét is mérgezik, ezért lesznek ilyen retardáltak szerencsétlenek. A legdurvább korosztály a huszonévesek, azok oszt tragédiák.
Az értelem csapdossa a plafont de nem egyszerű szinten:)
Szomorú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!