Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác és ő le akkar velem feküdni de én is vele. Csak 14-vagyok baj ha elveszittem? vagyis nem lesz korai?
Szerintem 14 évesen nem kellene még ezzel foglalkoznod, főleg nem ilyen formában.
Ha szereted a fiút, és ő is viszontszeret, valamint megvan bennetek a kellő érettség ahhoz, hogy gumit húzzatok, akkor miért ne? Ha viszont csak kíváncsiságból mennél bele, vagy mert a legjobb barátnőd azzal dicsekszik, hogy ő már nem szűz (ami nem is biztos, hogy így van), érzelmek nélkül, nagyon rossz vége lehet a dolognak. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a védekezés fontosságát! Mielőtt belevágsz, tájékozódj erről, nehogy baj legyen belőle...
szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy élvezd, illetve annak is, hogy később ne bánd meg. Szerintem ne tedd meg.
14 évesen vesztettem el. Megbántam. Pedig a barátom volt, Ő 18 volt, védekeztünk, és vigyázott rám. Csak egyszerűen éretlen voltam. Ezt mondjuk akkor nem így gondoltam, de később rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!