Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoknyavadász pasit tartósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoknyavadász pasit tartósan el lehet csábítani?

Figyelt kérdés
Olyan huszonéves pasit aki elmondása szerint keresi az igazit, ugyanakkor rendszeresen próbálkozik el-el csábítani lányokat alkalmi kapcsolatra, el lehet csábítani valahogy tartósan? Fel lehet kelteni az érdeklődését úgy hogy ne csak pár éjszakát képzeljen el velem? Érdeklődik irántam, de nekem ennél több kell!Valami ötlet? 25/L
2010. febr. 23. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem,semmi remény! Ezeket nem lehet megzabolázni! Próbáltam már,lehetetlen. Igér fűt-fát,de semmi! Viszont szexelni tudnak rendesen,de csak ehez értenek.
2010. febr. 23. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja 22/L.
2010. febr. 23. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos meg kell várnod,míg benő a feje lágya!Van,akinek már 30 éves korára benő,van,akinek SOHA,na ettől a típustól óvjon az ég!Tudod,az a baj,hogy ha el is csábítanád,nem biztos,hogy miattad feladná a régi életmódját.Viszont ha úgy állsz hozzá,hogy valamit szeretnél Tőle mindenképpen,és azzal is megelégszel,akkor bevetheted a trükkjeidet.Komoly kapcsolatra azért ne vegyél Vele mérget...
2010. febr. 23. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
esélyed van de ahhoz olyannak kell lenned mint más nem, ha az ágyban jó vagy az sokat segít, adj meglepő reakciókat pl használd az igen vagy nem szót amit a nők általában nem használnak a büdös életben, nincs semmi nyafi, nehogy kimond hogy szereted még akkor se ha megveszel érte ettől tuti megriad, ha elmentek valahova és útba esik egy ruhabolt úgy menj el mellette hogy rá se nézel, szeresd a sört tehát tulajdonképpen ha a személyiséged kevésbé nőies sokkal több esélyed van
2010. febr. 23. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha van türelmed éveket várni, akkor akár sikerülhet is.

Egy idő után megkomolyodnak, de van akinél ez csak 40 fölött jön el..

2010. febr. 23. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:

NEm az én barátomról beszélsz? :)

Saját élmény: NEM! 4 éve vagyunk együtt de nem egyszer, ötször csalt meg, ja és még amikről nem tudok, ki tudja még ki hajolt be neki?!? Ha előjön a vadászösztöne, megy, nem érdekli én mit érzek csak neki legyen jó. ( Most is oda van, állitólag biliárdozik a haverokkal )

Én is azt hittem el lehet csábítani de amint libben a szoknya elfelejti a nagy szerelmét és igéreteit.Mindegy hogy 16 éves buta liba, fogatlan kétgyerekes asszony, csak lyuk legyen rajta!

Isten óvjon az ilyen önelégült majmoktól, menekülj amíg tudsz!

2010. febr. 25. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!