Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek megcsalás? Megbocsátanád a lánynak?
Figyelt kérdés
Ha a lány iszik az osztálytársaival majd úgy alakul, hogy az egyik fiú nála alszik, de nem történik semmi max ölelés2015. máj. 4. 21:17
11/18 anonim válasza:
Jaaa, olelkezve aludni? :o az ugy mas. Hany evesek vagytok??
12/18 A kérdező kommentje:
mindhárman 18
2015. máj. 4. 21:46
13/18 anonim válasza:
"... ölelkezve aludni, összebújva..."
Őőő... őőő... ez már szerintem baromira érintőre veszi a határt!
14/18 anonim válasza:
Egyrészt fordítsd a visszájára: Te örülnél neki, ha a barátod tenné ugyanezt? Másrészt: nem megcsalás, ez árulás. Én szerettem a barátnőmet, egyszer Ő is elárult (találkozott a hátam mögött valakivel, neten beszélt vele), azóta nagyon jó a kapcsolatunk, azt hiszem, nem fog ilyesmi előfordulni. 25/F
15/18 anonim válasza:
Nem nézném el...nem csak testi megcsalás van. Ez olyan intim dolog így aludni valakivel ami mögött egyértelműen van valami.
16/18 anonim válasza:
nekem megcsalás lenne, és nem bocsátanám meg. az, hogy ivott, az csak súlyosbít.
17/18 anonim válasza:
kibebaszottul ideges lennék és rohadt rohadt rosszul esne mert el kezdenék gyanakodni hogy már nem szeretsz és valószínüleg jogosan
18/18 anonim válasza:
Ez érzelmi megcsalás, inkább árulásnak mondanám valahol. Egy másik srácnak köze lett a barátnőmhöz, aki viszonozta is a közeledését. Nem szakítanék, ha szeretem, de biztosan rosszul esne, és megmaradna sokáig a rossz érzés. Felmerülne a kérdés, hogy menyire tudok benne megbízni a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!