Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? (sok kicsi kérdés a leírásban)
1.)A barátom eléggé úgymond "Casanova". Sok csaja volt, de mind az az undorító, mások még bottal se piszkálnák meg azokat a lányokat. Normális dolog az, hogy sokszor nincs gusztusom a barátomhoz (az exei miatt)?
2.)Hisztek abban, hogy a pasiknak (jelen esetben 22 évesen) benő a fejük lágya, és megváltoznak "Casanova" életből hűséges irányba?
3.)Tényleg igaz szerelem az, ha megcsaljuk azt, akiről azt állítjuk, hogy ő a nagy ő?
4.)Létezik egyáltalán olyan pasi, aki ha egy buliban felajánlkozik egy kva, nemet mond (pedig a buliban nincs ott a barátnője)?
5.)Milyen egy férfi, amikor igazán szerelmes?
1: Van egy rossz hírem....
2: Persze, ha olya a lány.
3: Nem.
4: Van.
5: Passz, én hülye vagyok akkor.
1. A párválasztási szisztéma alapján te is ebbe a kategóriába tartozol.
2. A fiatalkor arra van kitalálva, hogy tombolj, mert utána jön 30 évnyi munka és egy gyötrelmes öregkor.
3. Csak nem megcsaltak? te szegény, had nyaljam le a könnyeidet.
4. Általánosítás level 9000. Amúgy ezzel meg is válaszoltam magamnak a 3. pontra feltett kérdésemet. Gondolom rusnya vagy, mint a bűn és keresett olyasvalakit, akitől nem forog a gyomra.
5. Négy lába van, asztal, de nem szék, szerinted milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!