Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam néha barátnőmet? (leírásban több info)
Figyelt kérdés
Pár hónapja már együtt vagyunk barátnőmmel, de eddig úgy alakuot, hogy mindig facebookon beszélgettünk egymással, felváltva kerestük egymást. Szerintetek vágyik arra, hogy felhívjam néha? Most pl már 3 napja nem is beszéltünk egyáltalán. Egyszer sem említette, hogy ő ezt hiányolná, csak én gondolom, hogy lehet igen. Egyébként mikor együtt vagyunk nagyon jól érezzük magunkat és nincs semmi problémánk. Ez a telefonálgatás valahogy nem alakult ki nálunk, lehet csak várnom kellene és idővel kialakul majd ez is? Ő 20 én 22.2015. ápr. 18. 16:26
2/5 Jázi :) válasza:
Lassan ezt is el lehet kezdeni. Biztos örülne neki! :)
3/5 anonim válasza:
Miért kéne ezt mondania könyörgöm???
Ha meglepit adsz pl neki, azt is megkérdezed, hogy mit szeretne kapni?
22 éves létedre lehetne annyi eszed, hogy tudd, hogy egy nőnek igen is nagyon jól esik, minden apró figyelmesség, törődés, amit a párjától megkap szó nélkül. Mert ha már közölnie kell veled, hogy figyi, jól esne, ha néha felhívnál, akkor az már gáz!
Kérdés: neked nem esne jól pl. ha meglepit okozhatnál neki azzal, hogy felhívod és hallod a csengő hangját? :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak én mindig attól tartok, hogy nem alkalmas időpontban hívom, nincs itthon vagy ilyesmi.. de köszönöm a válaszokat, most már felfogom hívni.
2015. ápr. 18. 16:41
5/5 anonim válasza:
hát azért szerintem illene mindennap beszélni :) nálunk is sokáig nem volt telefonálgatás, mert szinte egész nap beszéltünk facebook-on, és hát akkor minek hívogassuk egymást? :D nekem csak annyi kérésem volt a barátomhoz, hogy ha nagyon nem ér rá, mert mondjuk sokat kell tanulnia akkor hívjon fel és egy pár percet szánjon rám. én azért mindig szakítok rá időt, hogy beszélgessek vele, de ha mondjuk nem vagyok internet közelben, akkor én is mindig felhívom :) úgyhogy szerintem bátran hívd fel, biztos örülni fog neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!