Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt barátnőmet felhívjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőmet felhívjam megkérdezni, hogy hogy van?

Figyelt kérdés
Valami rosszatt álmodtam vele kapcsolatban. :( Nem túl szépen mentünk szét, de nagy volt a szerelem meg a sok az ígéret, viszont semmi nem lett belőle ... és hónapok óta nem beszéltünk. Mit mondhatnék neki?
2010. jan. 16. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát kezdd ezzel! Hogy nincs baj? Krva rosszat álmodtam Veled. Aztán, ha beszélgetés kedvében van, akkor úgyis kiderül.
2010. jan. 16. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:
mikor a cuccaimért hívtam fel rá pár hónapra, elsírta magát ... de a végére olyan hangulatban köszöntünk el egymástól, mintha még járnánk ... xar ügy, mert nem akarok az érzelmekkel játszani és nekem is gáz, hogy más csaj csak a szex miatt érdekel, de hoszabb távon nem ... és még nem találtam Nála jobbat ...
2010. jan. 16. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Te, sztem még szerelmes vagy ebbe a lányba! ;)

Hívd fel és kérdezd meg, hogy jól van e, mert rosszat álmodtál. Esetleg puhatolozd ki, hogy vajon van e már pasija. Mert ha nincs és tényleg szerelmes vagy belé, akkor miért ne jöhetnétek össze újra? Egy találkozó jót tenne..:D Ha a telefonba elsírta magát és a hangodon majd megérzi, hogy még nem közömbös számodra simán a nyakadba vetné magát ;)

Imádom az ilyen párokat, szívesen megnézném ;)

2010. jan. 16. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:
A múltkor ez történt (egymás nyakába ugrottunk), de a távolság meg mindkét félnél a karrier gyilkos az emberi kapcsolatokra nézve, ha a másik nem enged :( Mit gondoltok, kinek kellene engednie ez esetben? A nőnek vagy a férfinak? De ez már egy másik kérdés lenne ...
2010. jan. 16. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!