Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felhívjam a barátnőmet?
Szombaton megbeszéltük, hogy Vasárnap vagy rámír facen vagy felhív, de nem jelentkezett. Szerintetek fephíviam, vagy várjak? Csak 1 hónapja vagyunk együtt, de néha azt érzem, hogy ezt csak én szeretném, ő ceak az elején akarta, de meggondolta magát. Mit csináljak? Mindenképpen meg akarom tőle szerdán kérdezni, hogy jól érzem-e, mert akkor találkozunk, de addig felhívjam, vagy várjam ki, hogy mikor keres?
Teljesen tanácstalan vagyok. 19 évesek vagyunk.
Ne csak te fuss a nő után !
Ő is fusson egy kicsit utánnad .
Ne szÓlj neki És egy piccit hagyd rá amit csinál és ha törődik veled akkór szeret :)
Eddig a második válaszoló indoka miatt nem hívtam, de első válaszoló meg rátapintott, hogy miért szeretném minél hamarabb felhívni. Sz@r egy helyzet ez :( .
Ő nekem az első, ezért is vagyok tanácstalan.
Köszönöm a válaszokat.
Annyit még ha kérhetem, írjátok meg, hogy aki hasonló cipőben járt, együt maradtatok, vagy gyorsan különváltatok? Nehéz ezt leírni, de a rosszra is jó felkészülni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!