Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csókoljam meg a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dominikkiss kérdése:

Hogyan csókoljam meg a barátnőmet?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok (fiú) es van egy 12 eves baratnom egy hete jarunk es beszelgettunk hogy mikor legyen az elso csok es azt mondta hogy 2 het mulva tudom lehet kicsit meg fiatalok vagyunk stb... de annyi a kerdesem hogy hogy kozeledjek majd mert arra gondoltam hogy kap tolem valamit megoleljuk egymast es akozben!Szerintetek ez jo otlet nem tudom nem nagyon vagyok benne tapasztalt es legyszives ne irogassatok olyanokat hogy nem kell ezen meg gomdolkozni mert ha szeretjuk egymast akkor de koszonom a valaszokat!
2014. ápr. 16. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne legyél feszült, ne izgulj. Majd a helyzet adja magát. Nem tudod eltervezni. :)

Bár szerintem várjatok még az ilyesmivel pár évet...

2014. ápr. 16. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek mikor legyen a csók? Azt is hány órakor? Lol.
2014. ápr. 16. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
"mert ha szeretjuk egymast akkor de koszonom a valaszokat!" WAT?
2014. ápr. 16. 21:17
 4/6 anonim válasza:

Jó ötlet szerintem cuki,de csók közben is vannak szabályok amiket jó ha betartasz,mert egy lány abbó köbetkezteti ki hogy lesz-e még következő csók... Pl.:-1: csukd be a szemed (ha nem csukod az azt mutatja 'legyen már vééége!!!')

-2: na legyen se túl rövid se holnapig tartó(ha túl rövid olyan mintha meg se történt volna)

-3:nyelves vs szájra-puszi(a második a nyerő,de ha mégis nyelves ne nyald végig a fejét)

-4: helyszín (necces téma lehetőleg legyen csendes hogy senki ne zavarjon meg)

Hát kb ennyi jó szórakozást! Grrr...

2014. ápr. 18. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
19%

Úristen

nagyon minik vagytok még ehhez

2014. máj. 5. 21:21
 6/6 anonim válasza:
Vigyed fel a szobádba, kezdd el simogatni, ha beindul uccu neki.
2014. nov. 19. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!