Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem todom hogy csókoljam meg a barátnőmet!? (többi lent)
Figyelt kérdés
még soha sem csókolóztam és igez hogy még hivatalosan nem járunk de alakulóban van és sztem össze jövönk és segítséget kérek majd ha oda kerul a sor hogy csináljam.
előre is köszi :) !!
2011. dec. 16. 13:07
2/10 A kérdező kommentje:
légyszi haggyatok már ezzel a linkelgetős hujeségekkel
most komoj válaszokat várok !!
2011. dec. 16. 13:09
3/10 anonim válasza:
Menni fog magától a dolog, ha eljön az ideje, de ráérő perceidben olvasgasd addig ezt.:
4/10 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDD
2011. dec. 16. 13:13
5/10 A kérdező kommentje:
bocsi a hejesírásért
2011. dec. 16. 13:13
7/10 anonim válasza:
a szádat és a nyelvedet használd leginkább!
8/10 anonim válasza:
menni fog no para, lehet koccanni fognak a fogak, de majd belejössz
9/10 anonim válasza:
Ne b@szakodj a fogával mert k*rvára be fogsz égni
10/10 anonim válasza:
Semmi para, nekem úgy volt például hogy nem is készültem rá semmit, csak bekaptam egy rágót előtte. Aztán úgy csattant el az első, mintha már a sokadik lett volna. :D Komolyan mondom, ne parázz, nem éri meg! Csak engedd el magad és ne túl hevesen!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!