Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőmet mindennél jobban, de más lánnyal is lefeküdnék és nagyon vágyom rá. Miért vagyok ilyen szemét?
19-éves vagyok és már 1 éve 3 hónapja eggyütt vagyunk és imádom őt. Mindennél jobban szeretem. Sajnos viszont egyre többször lennék testileg mással. Eddig nem voltam nagy csajózós azt hittem sose csalnám meg.
Mi lehet velem?
mindenki szereti a változatosságot, és akit érdekel a szex maga, előbb-utóbb megkíván mást is. ezt a dilemmát a legtöbb ember nem oldja fel sosem. hanem fantáziálunk meg bűntudatunk van. sokat nem ér.
ha a tanácsomat kéred, az mindössze annyi, hogy ne csald meg, ha védeni akarod a kapcsolatotokat :)
Megékeztünk a lényeghez.....
Minden férfi küzd ezzel a kérdéssel elvi szinten, de azt kell eldöntened magadban, hogy az ismeretlenért feldobnád-e mindazt, amit a mostani pároddal elértél?!!!
Azt kell eldöntened, hogy a bizonytalanért cserébe feladod-e a majdnem tutit.....vagy ragaszkodsz hozzá és a többivel egyszerűen nem foglalkozol!!!
Mivel nagyon fiatal Vagy szinte borítékolható, hogy nem fogsz egy Nőnél megállapodni, de ilyenkor tudatosan be kell vállalni, hogy bedobod a lapjaidat és elköszönsz....és keresed az új kihívásokat. Lehet hogy meg fogod bánni, de a személyes tapasztalataid miatt leszel idővel sokkal érettebb férfi.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!