Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a barátnőmet mindenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a barátnőmet mindennél jobban, de más lánnyal is lefeküdnék és nagyon vágyom rá. Miért vagyok ilyen szemét?

Figyelt kérdés

19-éves vagyok és már 1 éve 3 hónapja eggyütt vagyunk és imádom őt. Mindennél jobban szeretem. Sajnos viszont egyre többször lennék testileg mással. Eddig nem voltam nagy csajózós azt hittem sose csalnám meg.

Mi lehet velem?

2015. ápr. 8. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha van valakid az a legcsodálatosabb érzés a világon BAROM! ne csald meg soha smemi féle képp mert megfogod bánni elég szar érzés egyedül lenni elhiheted és én a helyedbe megbecsülném és megpróbálnák nem más lányra gondolni ha nem csak rá..
2015. ápr. 8. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Mert tapasztalani akarsz, meg akarsz kostolni mast is. Es mert valamiert a baratnod nem eleg neked arra hogy boldog legyel. Altalaban a szexualis vagy mas lany irant a tudatalattid figyelmeztetese hogy a lany akivel vagy nem az amire vagysz. (En legalabb is igy voltam vele mindannyiszor) DE lehet hogy TELJESEN MASROL VAN SZO. Kerlek ne hogyj nekem vakon hanem probald onmagadban oszinten megerteni, meghallani a valszt a kerdesedre.
2015. ápr. 8. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

mindenki szereti a változatosságot, és akit érdekel a szex maga, előbb-utóbb megkíván mást is. ezt a dilemmát a legtöbb ember nem oldja fel sosem. hanem fantáziálunk meg bűntudatunk van. sokat nem ér.

ha a tanácsomat kéred, az mindössze annyi, hogy ne csald meg, ha védeni akarod a kapcsolatotokat :)

2015. ápr. 8. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem mindenki így van ezzel. Van aki többé, van aki kevésbé, van aki bevallja magának, van, aki az ördögtől eredezteti. Semmi rendkívülit nem fedezek fel a szituban. Jó kérdés, h. kezelni hogy lehet ezt. Ez már ideológiai kérdéseket feszenget. Önmegvalósítás, vagy lemondás-áldozathozás.
2015. ápr. 8. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Önmegvalósítás, vagy áldozathozás egy jó cél érdekében.
2015. ápr. 8. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Megékeztünk a lényeghez.....

Minden férfi küzd ezzel a kérdéssel elvi szinten, de azt kell eldöntened magadban, hogy az ismeretlenért feldobnád-e mindazt, amit a mostani pároddal elértél?!!!

Azt kell eldöntened, hogy a bizonytalanért cserébe feladod-e a majdnem tutit.....vagy ragaszkodsz hozzá és a többivel egyszerűen nem foglalkozol!!!

Mivel nagyon fiatal Vagy szinte borítékolható, hogy nem fogsz egy Nőnél megállapodni, de ilyenkor tudatosan be kell vállalni, hogy bedobod a lapjaidat és elköszönsz....és keresed az új kihívásokat. Lehet hogy meg fogod bánni, de a személyes tapasztalataid miatt leszel idővel sokkal érettebb férfi.

37F

2015. ápr. 8. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
ha szereted, végy erőt magadon, és ne csald meg. a hűség döntés kérdése.
2015. ápr. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!