Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyen velem a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a barátom?

Figyelt kérdés
a sulimból összejöttem egy nálam 2 évvel idősebb fiúval 2 napja..taliztunk már 2szer..talikon még úgy normális,de ha beszélgetünk fbn-n akkor buta.. sose küld szivet,nem válaszol normálisan a kérdesimre,és úgyérzem h nem szeret de ha szóba hozom a témát hogy a többi barátnőjével miért volt másabb(kedvesebb) mint velem,akkor ideges lesz.. csak akkor küldd szivet hogyha leoltom hogy miért ilyen bunkó velem.. mert én nem ártottam neki semmit tudtommal..ma lent álltam a barátnőimmel a büfében és hátulról jön,és így megfogta a derekam 2mpre és köszönt de.. nem tudom.. nem tudom mit tegyek.. hogyan csábítsam el h szeressen igazán és ne csaljon meg? mert tudni illik róla h nagyon szeret csajozni.. előre is köszi a válaszokat :) 13L,15F

2015. máj. 4. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szegény fiú megfázott nem adtál neki nadrágot, hát ezért olyan amilyen.
2015. máj. 4. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
úristen nem küldött szívet azt a mindenit ennek hát komolyan ez olyan súlyos, hogy mindjárt fel robban a föld
2015. máj. 4. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Legyel magabiztos :) oleld meg a tobbi lany elott es jarj a kedvebe. A baratai elott pedig legyel tunemenyes es viselkedj egy icipicit alarendelten ( de csak a baratok elott!) had irigykedjenek rad. Ha a haverok irigyek lesznek rad nem akar majd megcsalni szerintem :)

18/L

2015. máj. 4. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy bunkó a csávód...két nap után már igazán megkérhetné a kezed.
2015. máj. 4. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Méghogy a kezét! Már a gyerekek nevét is régen el kellett volna dönteni!!
2015. máj. 4. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a szarkazmus-méter akkorát fog durranni mint a nagy bumm. XD

De komolyra fordítva a szót, azon nem kéne kiakadnod, hogy nem küld szívecskéket facebookon. Nem mindenki szereti csinálni ezt.

2015. máj. 5. 07:02
 7/7 anonim válasza:

Tudom kicsit későn, de azért elmondom...

Kiscsaj te el vagy tévedve. Képzelem, hogy nézhet ki mikor te ráírsz facebook-on szerencsétlen srácra. Szerintem érezd magad szerencsésnek, hogy még nem törölt ki, vagy tiltott le mert r@hadtul idegesítő lehetsz... Ha azt akarod, hogy ne legyen bunkó, te nem legyél tapadós. Hagyj neki teret, mert tudd meg szörnyen nyomulsz...

És komolyan kiírtad ezt a kérdést felnőtt párkapcsolatok kategóriába?

2015. jún. 1. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!