Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a barátom?
Legyel magabiztos :) oleld meg a tobbi lany elott es jarj a kedvebe. A baratai elott pedig legyel tunemenyes es viselkedj egy icipicit alarendelten ( de csak a baratok elott!) had irigykedjenek rad. Ha a haverok irigyek lesznek rad nem akar majd megcsalni szerintem :)
18/L
Azt hiszem a szarkazmus-méter akkorát fog durranni mint a nagy bumm. XD
De komolyra fordítva a szót, azon nem kéne kiakadnod, hogy nem küld szívecskéket facebookon. Nem mindenki szereti csinálni ezt.
Tudom kicsit későn, de azért elmondom...
Kiscsaj te el vagy tévedve. Képzelem, hogy nézhet ki mikor te ráírsz facebook-on szerencsétlen srácra. Szerintem érezd magad szerencsésnek, hogy még nem törölt ki, vagy tiltott le mert r@hadtul idegesítő lehetsz... Ha azt akarod, hogy ne legyen bunkó, te nem legyél tapadós. Hagyj neki teret, mert tudd meg szörnyen nyomulsz...
És komolyan kiírtad ezt a kérdést felnőtt párkapcsolatok kategóriába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!