Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ha antiszoc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha antiszociális vagyok és utálok a családomon kívül minden embert?

Figyelt kérdés
Mivel sok ember megbántott ebben az életben egyszerűen nem vagyok képes bizalommal fordulni. Eleve mindenki felé bizalmatlanul állok. Párkapcsolataimban sem szerettek soha, mert elhagytak hamar, pedig nekik bizalmat szavaztam. De a csalódások óta utálom az embereket. L/23
2015. máj. 4. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó lehet a pszichológus egynek. Aztán meg próbálj nyitni az emberek felé. Kétlem, hogy utálnak :) És neked is kell kis bizalmat adni nekik. Értem én, hogy akkor benne van a pakliban a csalódás is, de próbálkozni kell, ha valami nem jön össze, nem negatívumként kell értelmezni, hanem mint egy tapasztalat
2015. máj. 4. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha antiszociális lennél, nem akarnál emberekkel ismerkedni.
2015. máj. 4. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Itt senki sem tudja, mi az antiszociális jelentése vagy csak rendre elsiklanak a baki felett?
2015. máj. 4. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de én a családom is utálom. Ők bántottak a legtöbbet. Nekem az segített, hogy az egyetlen barátom is antiszociális. A barátom mondjuk nem, de ő sincs oda az emberekért. Neked is azt javaslom, hogy először a hozzád hasonlók felé próbálj nyitni
2015. máj. 4. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Én beszélnék veled! Hasonló életem van.
2015. máj. 4. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:
egy jó tipp, a társadalmat utáld és azokat az embereket akik megbántottak, az újhoz pozitívan állj hozzá mert csak úgy lesz jobb a helyzeted plusz van miért pozitívan hozzáállni a dolgokhoz
2015. máj. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!