Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagolja el magát a barátnőm?
Előbb utóbb sok kapcsolatban eljön ez a pont,mikor már nem akarunk megfelelni a másiknak,hisz úgyis ott van,a mienk,akkor meg minek.
Lehetne rosszabb is...
Én meg tudom érteni:D Baromi sok macera van a szőrtelenítéssel... Borotvával naponta le kellene szedni, az epilálás meg egyáltalán nem pár perces mulatság. Nekem konkrétan minimum egy óra, ha csak a lábamat szőrtelenítem. Kozmetikussal pláne macerás leszedetni, mert akkor még több idő megy el vele, és még drága is. Ráadásul nekem mindig benő a szőr, szóval hiába nő ki, 2 hét után nem lehet leszedni, mert az összes a bőröm alatt van...
Mondjuk nekem olyan szempontból "szerencsém" van, hogy párommal elég ritkán találkozunk, így nm túl nagy áldozat előtte ezzel szenvedni. De ha együtt élnénk, biztos több gondot okozna, hogy mindig szép és sima legyen.
Szerintem többre mennél vele, ha tudatosítanád benne, hogy így is kívánod és szeretnél szexet. Egy idő után úgy is kellemetlenül fogja magát érezni miatta, és inkább leszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!