Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hanyagolja el magat legtobb no hazassag utan?
Szerencsére nem mindegyik.
De valóban vannak ilyen nők, megnyugodnak, hogy huhh már nem kell tipp topp kinézniük h pasit szerezzenek már van egy férj :)
Mert olyan férfi mellett vannak akinek:
A, nem kell a szexi cica mert a feleségét szereti.
B, már kiábrándult a férjéből és rájött, hogy méltatlan arra, hogy neki tetszelegjen.
C, a férje már kevesebbszer szexel vele akkor is ha komplett szerelésbe várja... csökken a nő önbizalma és elindul lelkileg a lejtőn.
Sokszor megváltoznak a viszonyok házasságon belül. Egyrészt a férfi elfogadja a feleségét nőnek. Így emberi hibáival együtt is képes szeretni.
Másrészt: ha nagyobb a nyomás a teher vagy csak olyan férfi, hogy már nem szentel annyit figyelmet a feleségének, akkor a nő is egy idő után alább engedi magát, hisz úgysincs nőként értékelve akármit csinál.
Én eddig ezekkel az opciókkal találkoztam.
1! hát nem jött össze
ezt azoktól tudnád meg, akik ilyenek megkérdezed, elmondja egy napját, mi van otthon, lehet Te sem bírnád,
ezt sok minden befolyásolja, amit mi kívülről nem tudunk N
Ez kényelem!!
És sokszor ez elrontója is tud lenni egy házasságnak, hogy már nem foglalkoznak magukkal a felek.
Mert már nincs miért ahogy ASOT is írja.
Megnyugodott, megkapta a gyűrűt a papírt akkor msot már elhízhat úgy is szeretni fog.
Egyik barátoméknál a nő szült 2 gyermeket még is ugyanolyan szép az alakja formás karcsú mint előtte volt, mert törődik saját magával!
fontos önmagának!
Ó dehogynem! Van ilyen bőven.
Amit írtam az csak 1 ok a sok közül.
ÉS lehetne egy oldalon át sorolni, hogy mi miatt.
3!
"Főleg akik szültek." Érdekes 10 nőt ismerek aki több mint 2 gyermeket is szült, köztük az én feleségem is.
És visszanyerték az alakjukat. Lustaság és akarat kérdése.
És nem csak a párunkért kell hanem saját magunk miatt is.
Azért mert az ápolt külső, a bombázó alak nagyon sok erőfeszítést (pénzt és időt igényel). A házasság és a szülés után pedig leginkább ezek fogyatkoznak meg.
De ha a nőnek adsz elég pénzt és hagyod, hogy annyi ideje jusson magára, mint lánykorában, akkor nem fog lestrapálódni...
4-eske.
"sok minden befolyásolja, amit mi kívülről nem tudunk"
Igen nem lehet tudni pontosan, de vannak általánosak amiket a többség tapasztal. És hát valóban lehetne sorolni Egy oldalon át hogy "mikért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!