Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hanyagolja el magat legtobb no hazassag utan?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 10:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
# 8/ Én meg 10 nőt ismerek aki elhanyagolta magát.
2013. máj. 30. 10:55
 12/26 anonim ***** válasza:

9-es.

"De ha a nőnek adsz elég pénzt és hagyod, hogy annyi ideje jusson magára, mint lánykorában, akkor nem fog lestrapálódni..." Nem kell ehhez annyi pénz csak idő.

A páromnak fontos volt hogy idővel visszanyerjem az alakom. Én nap mint nap nagyon sok fiatal csinos anyukát látok.

Mert foglalkoznak magukkal, amit valóban nem csak a párjukért kell tenniük!

Ne csak a férfjükért tegyék, hanem magukért is ahogy már írták.

Engem nőként zavart hogy sok kilót felszedtem és én is visszanyertem az alakom, mert így érzem jól magam.

2013. máj. 30. 10:55
 13/26 anonim ***** válasza:

#11. Igen ezaz hogy elhanyagolja magát.

És előttem is írtál már sokan, hogy saját magáért tegye ne csak a férjéért.

2013. máj. 30. 10:57
 14/26 anonim ***** válasza:
# 13 Igen mivel ez volt a kérdés.
2013. máj. 30. 11:00
 15/26 ASOT ***** válasza:

1 szó mint 100. Ne azért tegye elsősorban mert a párjának így nem kell.

Hanem azért mert magának teszi , önmagának elsősorban.

Lehet a férfi is hibás amiért a nő nem teszi, de lehet a nő is hibás. Sosem lehet csak 1 embert hibáztatni.

És a "miért-re" nagyon sok ok lehet.

2013. máj. 30. 11:01
 16/26 anonim ***** válasza:

#14 igen ez volt a kérdés, de a miért lett volna a lényeg.

ki/kik mit tapasztaltak láttak, ha valaki csak tipp topp anyukákat látott az a szerint tud mondani véleményt, ha valaki magát elhanyagolt anyukákat látott az az alapján.

2013. máj. 30. 11:03
 17/26 anonim ***** válasza:
Én csak arra reagáltam amit nekem válaszoltak.
2013. máj. 30. 11:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszabb az mikor az 50-es banya pergamenbőrrel meg 2 méteres árkokkal a szeme alatt egésznap a kozmetikusnál meg a fodrásznál ücsörög vagy a szoliban döglik, hátha úgyszebb lesz (általában nem). Ahelyett hogy letette volna a cigit 30 éves kora előtt.

Esküszöm ezek a legrondábbak. Legvilágosabb szőke hajjal rohangálnak (hogy ne tűnjön fel az ősz), 20 liter parfümöt magukra locsolnak, hogy elnyomja a cigibűzt. Ha van is férjük az meg a másik véglet - az a tipikus proli aki koszos trikóban meg boxerben nézi a tévét egésznap, egy rekesz Kőbányai társaságában.

A környékünk tele van ilyen emberekkel. pedig még csak nem is vagyok pesti.

2013. máj. 30. 11:32
 19/26 anonim ***** válasza:

9:"Azért mert az ápolt külső, a bombázó alak nagyon sok erőfeszítést (pénzt és időt igényel). A házasság és a szülés után pedig leginkább ezek fogyatkoznak meg.

De ha a nőnek adsz elég pénzt és hagyod, hogy annyi ideje jusson magára, mint lánykorában, akkor nem fog lestrapálódni..."

Pontosan!!! Magamon is érzem, hogy az ápolt külsőhöz több idő kell ahogy öregszem. 20 évesen lezuhanyoztam, megborotváltam ahol kell, esetleg egy kis smink és bomba csaj voltam. Most az "alap karbantartás" sokkal több időt vesz igénybe. Ha meg valakinek gyerekei is vannak, akkor pont ideje nincs arra, hogy fél órákat töltsön a fürdőszobában.

Nekem a második gyerek szülése után volt egy rossz időszakom, ahol jobban eleresztettem magam. Egy gyors zuhanyra volt időm, ha 5 percnél tovább voltam a fürdőszobában már verték az ajtót ( a volt férjem is), hogy menjek már, mert ő képtelen volt két gyereket kezelni, pénzem dettó nem volt.

Kértem, hogy néha segítsen, de kihúzta magát mindenből, a végén már csak a főtt kaját követelte meg a rendet, a gyerekek legyenek kussban ha ő otthon van, de annyit se segített hogy lefoglalja a gyerekeket amíg megfőzök, vagy legalább a tányérját kivigye maga után. Ha volt két szabad percem, akkor sem magamat szépítgettem, hanem borultam fel a fáradtságtól. Ja, és persze még az én GYED-em volt amiből számlákat fizettünk, az ő fizetése arra volt elég, hogy magának márkás cuccokat vegyen, sportoljon meg a hobbiját finanszírozza.

A vége válás lett, ahogy nőttek a gyerekek többet tudok magammal foglalkozni. Amíg szépen játszanak én arcpakolást teszek fel, rendesen és csinosra kiszárítom a hajam, mielőtt elmegyünk tudok sminkelni. Azelőtt ha elindultunk valahová, akkor a két kicsi gyereket is nekem kellett összerakni, apuci csak felcsapta a fenekét a számítógép mögül, hogy indulhatunk is, én meg úgy néztem ki, mint egy leharcolt lotyó, aki aznap már 20 kuncsaftot kielégített.

Nem állítom, hogy minden esetben, de a legtöbbször a férfiak hozzáállása miatt lesz anyukából egy elhanyagolt trampli. Nem is az a lényeg, hogy apuka megvegye a legújabb kozmetikumokat(vagyis a pénz), hanem hogy vegye észre, a nőknek is kell a pihenés, szabadidő amikor magukkal tudnak foglalkozni.

Ismerős párnál szintén az enyémekkel egykorú gyerekek vannak, kisebb korukban is apuka elvolt a gyerekekkel amíg anyuka este elment futni, addig megetette őket és játszott velük. Ha kellett pelenkázott, kiteregetett vagy felporszívózott könyörgés és balhé nélkül. Na az ő feleségét én még nem láttam kinyúlt pólóban (pedig nem gazdagok), ápolatlan hajjal vagy a játszótéren nyáron a szandálban berepedezett sarokkal.

2013. máj. 30. 11:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség. Ha addig is együtt éltek, semmit nem változtat a házasság. Minden nő, feleség tisztában van vele, hogy a férje akkor is elhagyhatja bármelyik pillanatban, ha házasok. Inkább a gyerek születése szokott problémát okozni. Már nem a párjuk a legfontosabb, hanem a baba. Átértékeli a dolgokat, és talán előrébb helyezi a gyermekkel való foglalkozást, mint a fodrászt, kozmetikust. Persze ez nem ad okot az igénytelenségre. Rendszeres hajmosás, fürdés, fésülködés, és az ember máris nem elhanyagolt.
2013. máj. 30. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!