Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki 17-18 évesen valamennyire komoly, és azért nem hanyagolja el magát sem?
Nekem ilyen fiú kéne, de sose találok egyet se. Van, hogy néha látok egy kis komolyságot egy-két okosabb fiúban, viszont ők nem tetszenek, mert egyáltalán nem foglalkoznak magukkal(zsíros a hajuk, meg ilyesmikre gondolok), csak ilyen filozofikus gondolatokkal tudnak törődni.
Én is egy elég komoly lány vagyok, nem bulizom, meg iszom, és jól is tanulok. Nem vagyok csúnya, de még nem volt barátom. Egy barátnőm van, másokkal inkább beszélőviszonyba vagyok csak.
Viszont sokat gondolkodom azon, hogy sose lesz fiúm, mert barátnőm is csak egy van, és sokáig nem is volt, és ha még lánybarátokat se tudok szerezni, akkor fiút lehetetlen...
Nehogy félreértsetek, nekem nem az a nagyon durva komolyság a fontos, csak szerintem ilyesmi fiúk illenének hozzám, mert a többit nem is érdeklem, és sose próbálkoztak, pedig sok mindenkit el tudnék fogadni.
16/L
Én sem vagyok részeg hétvégente, de biztosan nem fogok tetszeni neked :)
17/F
És azért, mert nem nézel eléggé körbe, nem vagy elég nyitott, rossz helyre jársz ismerkedni, ide jössz siránkozni? Nagggyon jó választás -.-' Szerintem már kaptad is a sok privátot, vagy maj' fogod.
Ami a kérdés megválaszolását illeti. Van ilyen, magamat érettnek tartom, és mások is annak tartanak, nagyon magasröptű gondolataim vannak a hülyéskedés mellett, de ehhez egy nagyfokú fájdalom is tartozik, amit szó szerint belém vertek... Ez gátol az ismerkedésben, ez pedig ahhoz vezet, hogy nincs barátnőm (emellett, még túlsúlyos is vagyok, de ez is inkább pszichés volt. Már 17 kilót simán ledobtam, és még vagy 8-10 le fog menni, valamint sportolni kezdtem).
Szóval vannak, te vagy vak ;) Vagy túl magasra teszed a lécet, vagy eleve nem tartanak az ilyenek TÉGED elég érettnek. Én is sokszor megkérdőjelezem a saját érettségemet, gondolkodásmódomat...
F17
II. vagyok.
16 évesen még igazán ráérsz. :)) És majd idővel a többinek is benő a feje lágya. Nem lóverseny az élet, addig próbálj ki más dolgokat.
Hmm... Attól függ, hogy városban, vagy faluban élsz. Városban jókat lehet sétálni és ismerkedni, haverkodni, szórakozni... Vidéken isteni kirándulásokat lehet tenni.
Aztán ott a bázisugrás XDDDDDD
engem a 18-20 évesek idiótának tartanak, a 14-16 évesek általába meg normálisnak szal ez lehet érettség kérdése...
vannak piás haverjaim de már nem iszom max talán így 2 hónap után fogok egyszer egy kicsit, de csak a testépítés miatt szoktam le a heti adagról :P
De elmondanám neked hogy olyan fiút nehezen találsz aki nem piál, vagy partizik MO-n :P
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!