Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Most lehet hosszú leszek de egyszerűen muszáj tanácsot kapnom...

Tehát a barátommal már együtt vagyunk 7 hónapja. Eddig minden rendben volt én így éreztem, de mostanába elég furcsa mintha csak kihasználna.(pl. pénzt kér elég sokszor) Könyörgöm ez gázz..nem?:O mindig aztmondta hogy visszaadja de nem adta..:S Egyszer ezt már megbeszéltük hogy ezek a helyzetek elég félre érthetőek és ilyenkor még majdnem ő volt felháborodva hogy hogy képzelhetek róla ilyeneket hogy csak a pénzem miaatt van velem. az igazat bevallva én se hittem volna.Ez az egyik része

a másik az hogy mos hétvégén menni akartam barátnőimmel bulizni mentemis de nagyon nagy balhét csapott nagyon féltékeny és ez már kicsit nekem sok...és néha ugy beszél velem mint a kutyával ilyenkor én megharagszok rá de midnig azt mondja hogy csak viccelt..de nekem akkoris roszzul esik. ezen az estén nála aludtam végül. de eddig mikor együtt voltunk mindig olyan jóvolt melette lenni, aludni. mostmeg teljesen máshogy éreztem aludni se tudtam rendesen már nem éreztem azt a vonzódást és azon gondolkoztam h barátnőmnél kellett volna aludnom. Aztán másnap mikor váltunk el megint összevesztünk ez volt tegnap és aztmondta h ma keres de eddig még nem hívott van egy olyan érzésem nem is fog.. de most annyira nemis érdekel. Na ez a helyzet a barátommal..de közbe van egy másik srác akit én régen nagyon szerettem de ő nem akart semmit vagyis tnap derült ki hogy ő akart csak sokan mondták neki h a korkülönbség és nem a szivére hallgatott hanem másokra. és beszélgettünk arról h mivolt köztünk és én írtam neki h nem bántam meg ő is írta h ő se kivéve egy dolgot azt hogy nem jártunk. Sokat beszéltünk erről és azóta csak ez jár a fejembe. Ráadásul a 2 srác utálja egymást.. elmondtam barátnőimnek is és aztmondták h a másik sráccal jobban járnék a barátomat meg hagyjam. és szerintetek mit tegyek? egyszerüen nemtudok dönteni. érzem h szeretem a barátom de ez kezd kihülni meg teljesen más mint volt sokak szerint nem becsül meg. nemtudom mittegyek. azért 7hónap nem pár hét és csak ugy nemakarok véget vetni ennek az egésznek..

viszont ha szakitanék vele a másiksárcért és végül nemjönne össze valami miaat én abba belepusztulnék h végül egyedül maradnék.. mivel nagyon sok ideig nemjött össze nekem kapcsolat. Lehet most ezért is félek hogy egyedül maradok. segitsetek léci. előre is köszönöm.

2010. febr. 22. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
2 szék közé...
2010. febr. 22. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

1.beszélj a barátoddal,főleg a pénzről,ha ő kér tőled,akkor biztos nem is hív el randizni se sehova..gondolom.

2.nincs komoly beszélgetés közöttetek..

3.ha megengedted neki hogy egyszer is lekezelően beszéljen veled,hidd el máskor is meg fogja tenni.-ergó nem érdemel meg téged.

4.a másik srácnak meg hagyd,hogy bizonyítson,szakíts a barátoddal és utána engedd,hogy udvaroljon és majd eldöntöd,hogy jársz-e vele.De csak szakítás után foglalkozz vele.

5.Ha már eszedbe jutott a másik srác,akkor a mostanit nem szereted.

6.Egyedül nem fogsz maradni,ha látják a kisugárzásod,és hogy rendben vagy a külsőddel és elfogadod magad,és jársz társaságba hidd el lesz új fiúd:)

ámen.

2010. febr. 22. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó pénzért elmennék a Mónika showba!
2010. febr. 22. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne félj az egyedülléttől. Ha ezt teszed, mindig támaszkodni fogsz a párodra és soha sem lesz boldog életed. Azok az emberek, akik pedig kiismerik a kapcsolatfüggőségedet jól ki fognak használni.

Halgass a szívedre, és ha mégis csalódás ér, akkor ezt fogd fel tanulásnak (tanulópénznek). Csak úgy találhatsz magadnak megfelelő pasit (vagy úgy találhat rád a megfelelő srác), ha hagyod és mersz új dolgokba vágni ELENGEDVE A RÉGIT.

2010. febr. 23. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsokat. Először is beszélek a barátommal, és ha a helyzet javul akkor minden rendben..viszont ha nem akkor felejtős.
2010. febr. 23. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!