Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? Gyermek nevelés. Bővebben lent.
A páromnak van két gyermeke. Egy 14 éves fiú és egy 7 éves lány. A párom nagyon rosszul neveli őket.
Állandóan kivételez a kislánnyal miközben a fiát állandóan szivattya és ha a lánya csinál rosszat akkor is általában a fia kap érte, mert miért nem figyelt a húgára.
Ezáltal a kislány tiszteletlen, beképzelt, pofátlan, és visszaszájal a felnőtteknek már most. Eddig ha én szóltam rá és az apja nem volt ott elszégyellte magát de a párom tegnap rám támadt mikor a fiát védtem. A lánya volt megint a szép és jó, pedig a fiú semmi rosszat nem tett.
De most én is kaptam az óbégatásból.
Mit kezdjek ezzel???????
Szerintem uljetek le negyszemkozt beszelgetni,es mondd el neki azt ,hogy te hogy latod a dolgokat,meselj el neki mindent a te szemszogedbol.
Amugy a mai gyerekek nagyon pofatlanok tudnak lenni.Parom huga 3es fel eves de mar olyanokat mondd felhaborodva ,hogy :pofa be!Persze a draga anyosomek csak pislognak de ra nem szolnanak.Szoval nem minden arany ami fenylik :).
Elég hihetetlen számomra, hogy a mai gyerekek ennyire el vannak kanászodva... :(
És pedig ez a szülők hibája... Vagyis inkább a mai világ következménye hg a szülőknek nincs idejük a gyereknevelésre mert állandóan dolgozni kell a megélhetésért...
De így hova fajul ez a világ ahol nincs tisztelet??? :-o
Köszi!
Mondjuk én szeretem a gyerekeit is szóval ezzel nincs gondom, és szerencsére nagyon családcentrikus vagyok. Csak nem tudom azt nézni hg az apa úgy neveli a gyerekeit hg utálják egymást. Én nagyon jóba vagyok a testvéreimmel szerencsére és ezért sem tudom ezt nézni hg a kivételezés miatt utálják egymást... :( ráadásul a fia 14 éves... amúgyis elég "rossz" kórba van és így még nehezebb én védem őt engem tisztel is, de ez sem mehet örökké...
Nem szeretnék állandóan ezért veszekedni a párommal, mert a kislánya a minden a fiát eltaszítja magától és nem akarom hg rámenjen a kapcsolatunk erre a konfliktusra.
A beszélgetést megpróbáltam... De továbbra is ez a szemlélet maradt... :(
Köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!