Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek felmerjem jelenten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felmerjem jelenteni a rendőrségen?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal, fél éve elkezdett drogozni pár hónapja pedig árulja is. Annyira borzalmas látni, hogy tönkre teszi magát, szörnyen le van fogyva, tegnap is rosszul lett és semmit sem tehettem a mentőket nem engedte, hogy kihívjam. Már fenyegetem azzal is, hogy elhagyom, de ilyenkor mindig jön a hülye szövegével, hogy "te is ugyan úgy itt akarsz hagyni mint mindenki és, hogy csak ennyit jelentek számodra" meg amúgy se bírnám otthagyni. Szüleimnek nem szólhatok mert biztosan eltiltanának tőle.Az Ő szüleit meg nem is ismerem az apja 3 éve elköltözött Németországba és havonta küld neki pénzt mást nem tudok róla és szerintem Ő se nagyon. Az anyját nem is ismerte és a többi rokonáról se tudunk semmit szóval senkitől nem tudok segítséget kérni már mindent megpróbáltam, hogy abba hagyja de már nem is ugy gondolkodik mint régen szóval magától nem fog leállni. Nem sokára betölti a 18 at. Ha kihívnám a rendőrséget amikor tele van droggal a lakás meg Ő is be van drogozva akkor mit fognak csinálni a rendőrök elviszik elvonóra vagy lecsukják? Kimerjem híni őket? vagy mégis mit tegyek? Kérlek segítsetek.
2015. máj. 2. 00:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

OK, szerintem az állam nem jól kezeli a drogproblémát. Büntetőjogi eszközökkel lép fel ott, ahol inkább egészségúgyi, szociális intézményeket kellene megfelelően működtetni.

A megelőzésre és a korrekcióra kellene koncentrálni, nem az amúgy adófizetők pénzéből finanszírozott, és nem a drogosok esetében kevéssé hatékony büntetőeljárásra. És mint említettem, a börtönben mindent meg lehet kapni, akár füvet is, de szinte mindenki Rivotrilon él.

2015. máj. 2. 17:37
 22/23 anonim ***** válasza:
egy "nem" szó kivéve.
2015. máj. 2. 17:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha árulja nem viszik elvóra.. Elég hosszú időre megy a börtönbe.
2015. máj. 4. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!