Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felmerjem jelenteni a rendőrségen?
Ezzel az a gáz, ha magától nem akar leállni, akkor nem is fog. A függőség mindig a realitástól való menekülés, azt kellene megtudnod, hogy konkrétan mi elől menekül.
Egy drogosnak mindig a drog az első, a párkapcsolat csak a második. Szóval el fog hanyagolni. Ez a "te is elhagysz mint a többiek" dolog elég súlyos. Először is ezzel zsarol téged érzelmileg, másodszor, ha mellette maradsz, akkor azzal legyezgeti a hiúságát, hogy "mégse vagyok olyan rossz ember, ha egy nem drogos mellettem marad". Azzal meg tényleg vigyázz, hogy te ne csússz le, mert visszajönni sokkal nehezebb, éveket vághatsz taccsra az életedből. Ha meg sokáig csinálja, torzulni fog a személyisége, esetleg előfordulhat agresszív viselkedés is.
Le fogják csukni, ha feljelented. De ez nem a te dolgod, és feljelenteni sem vagy köteles.
A privát véleményem: Mindenképpen szakítanod kell vele, és minél hamarabb. Azzal, hogy elkezdett drogozni, stb stb ő maga távolított el magától téged. Azzal, hogy megváltozott, és veszélybe sodort téged, már egyáltalán nincs semmilyen erkölcsi stb kötelességed kitartani mellette.
A későbbi életedért ebben a helyzetben már csak te vagy felelős, őt annyira nem érdekli a dolog.
Arra a dumára meg, hogy "te is ugyan úgy itt akarsz hagyni mint mindenki és, hogy csak ennyit jelentek számodra" a válasz egyélrtelműen IGEN.
Ez a duma csak egy pitiáner kis trükk a bűntudat felkeltésére, és a te kihasználásodra.
Lehet, hogy a srác aranyos VOLT és stb stb stb, de nagyon jól gondold át a helyzetet.
Remélem azért mert nem tudod a kkbaszott eszedet használni valszeg gyerekek doglenek meg vagy lesznek rosszul remélem tisztában vagy vele és a lelketeken szárad minden ilyen.
Biztonsági őrként dolgoztam majdnem minden hétvégén mentőt kellett hívni a sok ratyi miatt aki túladagolta magát vagy rosszul lett a fűtől.
Lehet gondolkodni.
nehéz kérdés ha te is ott v bűnrészesség vádjával téged is előállítanak bele keveredhetsz
a terjesztők meg csak úgy nem szállhatnak ki szerintem nyakig benne van
egy elvonót kell neki keresni keres ott a közelben és ott megkérdezni h kerülhet be
rendőrség lecsukja és bűntetés részeként elküldik elvonóra is de kitudja hány évet kap
16-os vagyok
de amúgy így nem maradhat a helyzet min az elvonó de rendőrség is kéne szólni mert azért nem csak a saját életét teszi tönkre hanem a tiéd és a sok hülyéét
Miért? Inkább menjen oda, verje össze, hogy a kereskedő jelentse fel?
barom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!