Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek felmerjem jelenten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felmerjem jelenteni a rendőrségen?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal, fél éve elkezdett drogozni pár hónapja pedig árulja is. Annyira borzalmas látni, hogy tönkre teszi magát, szörnyen le van fogyva, tegnap is rosszul lett és semmit sem tehettem a mentőket nem engedte, hogy kihívjam. Már fenyegetem azzal is, hogy elhagyom, de ilyenkor mindig jön a hülye szövegével, hogy "te is ugyan úgy itt akarsz hagyni mint mindenki és, hogy csak ennyit jelentek számodra" meg amúgy se bírnám otthagyni. Szüleimnek nem szólhatok mert biztosan eltiltanának tőle.Az Ő szüleit meg nem is ismerem az apja 3 éve elköltözött Németországba és havonta küld neki pénzt mást nem tudok róla és szerintem Ő se nagyon. Az anyját nem is ismerte és a többi rokonáról se tudunk semmit szóval senkitől nem tudok segítséget kérni már mindent megpróbáltam, hogy abba hagyja de már nem is ugy gondolkodik mint régen szóval magától nem fog leállni. Nem sokára betölti a 18 at. Ha kihívnám a rendőrséget amikor tele van droggal a lakás meg Ő is be van drogozva akkor mit fognak csinálni a rendőrök elviszik elvonóra vagy lecsukják? Kimerjem híni őket? vagy mégis mit tegyek? Kérlek segítsetek.
2015. máj. 2. 00:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A terjesztőket nem elvonóra viszik, hanem sittre.
2015. máj. 2. 01:03
 12/23 Fish1 ***** válasza:

Ezzel az a gáz, ha magától nem akar leállni, akkor nem is fog. A függőség mindig a realitástól való menekülés, azt kellene megtudnod, hogy konkrétan mi elől menekül.

Egy drogosnak mindig a drog az első, a párkapcsolat csak a második. Szóval el fog hanyagolni. Ez a "te is elhagysz mint a többiek" dolog elég súlyos. Először is ezzel zsarol téged érzelmileg, másodszor, ha mellette maradsz, akkor azzal legyezgeti a hiúságát, hogy "mégse vagyok olyan rossz ember, ha egy nem drogos mellettem marad". Azzal meg tényleg vigyázz, hogy te ne csússz le, mert visszajönni sokkal nehezebb, éveket vághatsz taccsra az életedből. Ha meg sokáig csinálja, torzulni fog a személyisége, esetleg előfordulhat agresszív viselkedés is.

2015. máj. 2. 01:21
 13/23 anonim ***** válasza:

Le fogják csukni, ha feljelented. De ez nem a te dolgod, és feljelenteni sem vagy köteles.

A privát véleményem: Mindenképpen szakítanod kell vele, és minél hamarabb. Azzal, hogy elkezdett drogozni, stb stb ő maga távolított el magától téged. Azzal, hogy megváltozott, és veszélybe sodort téged, már egyáltalán nincs semmilyen erkölcsi stb kötelességed kitartani mellette.

A későbbi életedért ebben a helyzetben már csak te vagy felelős, őt annyira nem érdekli a dolog.

Arra a dumára meg, hogy "te is ugyan úgy itt akarsz hagyni mint mindenki és, hogy csak ennyit jelentek számodra" a válasz egyélrtelműen IGEN.

Ez a duma csak egy pitiáner kis trükk a bűntudat felkeltésére, és a te kihasználásodra.

Lehet, hogy a srác aranyos VOLT és stb stb stb, de nagyon jól gondold át a helyzetet.

2015. máj. 2. 01:24
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
Eszedbe ne jusson feljelenteni! Azt akarod,. h évekre lesitteljék? Amúgy a börtönben is mindenki drogozik. Inkább valami rehab-ra kellene küldened, ahol kitisztul. A zsaruk, meg a börtöntöltelékek csak halálra aláznák. Aztán ha kijön, büntetett előélettel még utcaseprőnek sem veszik fel.
2015. máj. 2. 01:54
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Remélem azért mert nem tudod a kkbaszott eszedet használni valszeg gyerekek doglenek meg vagy lesznek rosszul remélem tisztában vagy vele és a lelketeken szárad minden ilyen.

Biztonsági őrként dolgoztam majdnem minden hétvégén mentőt kellett hívni a sok ratyi miatt aki túladagolta magát vagy rosszul lett a fűtől.

Lehet gondolkodni.

2015. máj. 2. 04:33
 16/23 anonim ***** válasza:

nehéz kérdés ha te is ott v bűnrészesség vádjával téged is előállítanak bele keveredhetsz

a terjesztők meg csak úgy nem szállhatnak ki szerintem nyakig benne van

egy elvonót kell neki keresni keres ott a közelben és ott megkérdezni h kerülhet be

rendőrség lecsukja és bűntetés részeként elküldik elvonóra is de kitudja hány évet kap

2015. máj. 2. 08:14
 17/23 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

de amúgy így nem maradhat a helyzet min az elvonó de rendőrség is kéne szólni mert azért nem csak a saját életét teszi tönkre hanem a tiéd és a sok hülyéét

2015. máj. 2. 08:18
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
Rendőrség "Telefontanú" program, egy fülkéből, kesztyűvel fogott kagylóval.
2015. máj. 2. 10:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem hiába mondták Magyarországról a német megszállás alatt, h ez a feljelentők országa.
2015. máj. 2. 15:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Miért? Inkább menjen oda, verje össze, hogy a kereskedő jelentse fel?

barom..

2015. máj. 2. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!